.

.

Средства против колики на Д-р. Brown ' s + Тесни бебешки шишета, Биберони 1-во ниво, 0 m +, 4 опаковки по 8 унции и колан естествена облекчаване на колики и стомашни заболяван?

Средства против колики на Д-р. Brown ' s + Тесни бебешки шишета, Биберони 1-во ниво, 0 m +, 4 опаковки по 8 унции и колан естествена

BGN 0.67
Продукти

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Съдържа (4) Средства против колики на Д-р.Brown ' s + Тесни бебешки шишета, биберони 1-во ниво 0 м+ 8 грама и (1) пояс естествена газообразования при колики и облекчаване на стомашни разстройства при кърмачета и малки деца, Pink Monster.ДЕТСКА БУТИЛКА СРЕЩУ КОЛИКИ. Бебешки бутилки Dr.Brown ' s са известни с това, че намаляват колики, оригване и газове, което прави храненето на детето си по-удобно. Хранене без вакуум най-близо до били познати да възпрепятства кърменето, а зърната Dr.Brown първо ниво (1) осигуряват постоянен поток, така че децата могат да се хранят със свое собствено темпо.ЗАПАЗВА ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА.Доказано е, че на вътрешна система за вентилация против колики помага за запазване хранителни вещества мляко от шише и подпомага храносмилането, за по-добър нощен сън.GRIPE BELT НЕЗАБАВЕН ОТМЕНЯ ГАЗОВЕ за БЕБЕТО – безопасно успокоява разстроен стомаха на детето, като същевременно осигурява естествено газообразование и облекчение на колики.ОБЛЕКЧЕНИЕ на КОЛИКИ - разработен лекар регулируема обвивка на стомаха с топъл осигурява топлина и нежна лапа, за да помогне за облекчаване на болката, свързана с колики, рефлюксом и газообразованием. ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ПРИРОДЕН ГАЗ за БЕБЕТО – безопасно успокоява разстроен корема на детето, осигуряване на освобождаване от природен газ и колики. ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ПРИРОДЕН ГАЗ за БЕБЕТО – безопасно успокоява разстроен корема на детето, осигуряване на освобождаване от природен газ и колики.

R

Продукти в категория