.

.

Кърпа за детски лица Haijinxi, Памучни Муслиновые Кърпички премиум Голяма Плътност, Супер Мека Детска Гъба за Нежна кожа и Отлично Кърпа за лице за Шиене, Забавни Кърпи?

Кърпа за детски лица Haijinxi, Памучни Муслиновые Кърпички премиум Голяма Плътност, Супер Мека Детска Гъба за Нежна кожа и

BGN 5.33
Продукти

❤100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК – Тази кърпа за пране изработен от пухкав плат от 100% чист памукТе са меки и много нежна за чувствителната кожа на бебето.Идеален за детето. ❤БЕЗОПАСНО за БЕБЕТО И за ВАС – нашите детски гъба, изработени от здрави и сигурно материал. никога не използвайте забранени съставки.Никакво дразнене на чувствителна кожа на бебета. ❤Богат на функции–не само като кърпа за лице, за да избършете малко личице и дръжки сутрин, но и като кърпи за баня при къпане на бебето, а също и като кърпа за хранене. различен цвят за различна употреба. ❤НАЙ-добър дизайн – Удобни цветове са подходящи за момчета и момичета. 6-слойный утолщающий дизайн, но е много мек, много впитывающий влагата, супер дишащ.Лесен за почистване.Удобно за бебето. ❤Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА едно ДЕТЕ – тази гъба е най - добрият подарък за едно дете.Мек памук позволява на детето да се чувства комфортно.Прекрасни цветове привличат бебето.Бебето ще го харесат.Чудесен подарък за Деня на вси Светии, или Ден на благодарността. ❤100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК – Тази кърпа за пране изработен от пухкав плат с добавянето на 100% чист памук.Те са меки и много нежна за чувствителната кожа на бебето.Идеален за детето. ❤БЕЗОПАСНО за БЕБЕТО И за ВАС – нашите детски гъба, изработени от здрави и сигурно материал. никога не използвайте забранени съставки.Никакво дразнене на чувствителна кожа на бебета. ❤Богат на функции–не само като кърпа за лице, за да избършете малко личице и дръжки сутрин, но и като кърпи за баня при къпане на бебето, а също и като кърпа за хранене. различен цвят за различна употреба. ❤НАЙ-добър дизайн – Удобни цветове са подходящи за момчета и момичета. 6-слойный утолщающий дизайн, но е много мек, много впитывающий влагата, супер дишащ.Лесен за почистване.Удобно за бебето. ❤Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА едно ДЕТЕ – тази гъба е най - добрият подарък за едно дете.Мек памук позволява на детето да се чувства комфортно.Прекрасни цветове привличат бебето.Бебето ще го харесат.Чудесен подарък за Деня на вси Светии, или Ден на благодарността.Скъпи уважаеми клиенти, ние ОБЕЩАВАМЕ, че всички наши детски муслиновые гъба, изработени от естествен памук.Този набор от мочалок полезен е за здравето и безопасен.Ние знаем, че меко на допир - това е най-важното за чувствителна кожа, ето защо ние използваме 100 органични влакна, плат, които са дори по-меки обикновените кърпи за лице или на тери мочалок.Най-добър дизайн от висок Клас хлопчатобумажный муселин, леки, полезни за здравето, дишаща, впитывающий влагата, лесно се изтриват и се суши.

R

Продукти в категория