.

.

Играчки за хамстер Balacoo, 3 броя, активността на един gerbil, Нарастващата до Униформи клетки, Улеснява Кучето Прозрачни Малки Мини-Играчки Животни, които Играят в Гвине?

Играчки за хамстер Balacoo, 3 броя, активността на един gerbil, Нарастващата до Униформи клетки, Улеснява Кучето Прозрачни Малки

BGN 15.40
Продукти

КОЛЕЛО за ХАМСТЕР - Спортен подготовката и защита от ухапвания, за хамстер и протеиниБЯГАНЕ за ХАМСТЕР - Това е играчка за хамстер може да се увеличи количеството упражнения в клетка за хамстер.БЕГОВОЕ КОЛЕЛО ЗА ХАМСТЕР - Доведете допълнително удоволствие в забавление на вашия домашен любимец.Подходящ за куче-домашен любимец или забавно развлечение с него. КОЛЕЛА за упражнения с малки животни - също е добър избор за подарък за вашите приятели, които имат домашни любимци, те ще го харесат. ТОПКА за хамстер джудже - Това е добро и забавно място за упражнения и играчки за домашни любимци.КОЛЕЛО за ХАМСТЕР - Спортен подготовката и защита от ухапвания, за хамстер и протеини.БЯГАНЕ за ХАМСТЕР - Това е играчка за хамстер може да се увеличи количеството упражнения в клетка за хамстер.БЕГОВОЕ КОЛЕЛО ЗА ХАМСТЕР - Доведете допълнително удоволствие в забавление на вашия домашен любимец.Подходящ за куче-домашен любимец или забавно развлечение с него. КОЛЕЛА за упражнения с малки животни - също е добър избор за подарък за вашите приятели, които имат домашни любимци, те ще го харесат. ТОПКА за хамстер джудже - Това е добро и забавно място за упражнения и играчки за домашни любимци.Пратката включва 1 х топката за бягане на хамстер Характеристики -Изработен от висококачествен материал, с него да играят безопасно на вашия малък домашен любимец. - Можете да поставите домашен любимец в топката за бягане, да му позволи свободно да играят и да предоставя интерактивно забавление за домашни любимци и техните собственици. - набор от игри за хамстер, и малкия таралеж.Те могат да получат от това огромно удоволствие. - Този продукт може лесно да отговарят на нуждите. - Освен това, това е добър избор за подарък за вашите приятели, които имат домашни любимци, те ще го харесат. -Материал : пластмаса -Цвят : прозрачен, син Описание на стоките Малки колела за упражнения с животни търсите практично играчка за вашия мил хамстер?Нашите продукти могат да задоволят всички ваши изисквания, благодарение на траен и стабилен материал, екологично чисто и безопасно за игра. топка за хамстери джуджета, Повишава тяхната енергия и обогатява дейността.

R

Продукти в категория