.

.

Oaker XP102 USB-C, Акумулаторна батерия Налобный фенер 1000 Лумена, Прожектор IPX8, Водоустойчив Led Фар с Регулируема лента за глава и Магнитен Налобным фенер без ръце за къмпи?

Oaker XP102 USB-C, Акумулаторна батерия Налобный фенер 1000 Лумена, Прожектор IPX8, Водоустойчив Led Фар с Регулируема лента

BGN 1.67
Продукти

✅ ПРОЖЕКТОР И ПРОЖЕКТОРНАЯ на прожекторите : Налобный фенер Oaker XP-102 Обединява прожектор в едно устройствоПрожектор е предназначен за фокусиране и търсене на голямо разстояние, светлината на прожекторите - за гледане на близко разстояние.Сверхяркий светлинен поток от 1000 лумена за критична ситуация, обхват на лъча светлина 450 лумена 90 метра, време за работа 4 часа; Обхват на лъча светлина 600 лумена на 160 метра, време за работа 3 часа. ✅ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ се използва като налобных фенери и работни участъци.Той е изработен от висококачествен анодизиран авиационен алуминий, леки, удароустойчив, водоустойчив и пыленепроницаемого по стандарта IPX8.Отлична гъвкавост за много лични и промишлени приложения, такива като бягане, туризъм, къмпинг, лов, ремонт, и така нататък. ✅ Акумулаторна светодиодна светлина : Вграден порт за зареждане USB-C и кабел за зареждане са включени в комплекта, лесно да ги презареждате. ✅ МАГНИТНА И подвижни фара : дизайн с вертикално завъртане на 180 градуса за решаване на задачи осветлението от всеки ъгъл на корпуса фарове и лесно отсоединяется от главата на колана и монтаж на скоба, се превръща в универсален ръчно фенерче с интегрирана магнитна основа за закрепване към метални повърхности. ✅ Надеждна гаранция : Налобный фенер Oaker XP-102 дава доживотна гаранция за липса на дефекти на материалите и изработката.Конструкция с рейтинг IPX8 осигурява водоустойчивост и здрав корпус осигурява защита от падане от височина 3 метра.Ниско тегло 155 грама включително батерията. Удобна регулируема лента на главата. Решаване на проблеми с осветлението от всеки ъгъл.Корпус фарове лесно отсоединяется от главата на колана и монтаж на скоба, се превръща в универсален ръчно фенерче.Той е вграден в порт за зареждане Type-C. По време на зареждане ще свети червен индикатор.Индикатор ще светне в зелено, когато е напълно заредена.Над 3,6 винаги да свети зеленият индикатор. 3,6 ~ 3,2 винаги да свети червен индикатор. 3,2 ~ 2,8 В мига червеният индикатор, моля, заредете батерията.Превръзка на главата.Превръзка на главата.Икономичен и практичен led акумулаторна налобный фенер OAKER XP-102 с интегриран прожектором, водоустойчив IPX8, универсален за вашия живот и работа.

R

Продукти в категория