.

.

Слънчеви очила Wiley X WX със защита от замъгляване, Увеличивающим поток на въздуха в Затворени Предпазни Очила за мъже и жени, за Защита на очите от ултравиолетови лъч?

Слънчеви очила Wiley X WX със защита от замъгляване, Увеличивающим поток на въздуха в Затворени Предпазни Очила за мъже и жени, за Защита

BGN 35.97
Продукти

Найлонова рамкаЛещи от поликарбонат.Неполяризованный.Покритие за защита от uv покритие.Широчина на обектива : 63 мм.Височина на обектива : 42 мм.Оборудван с нашата подвижна система за вентилация Click A. R (регулатор на входящия въздух), the.1+ Балистична защита /Оптични стандарти.Нечупливи селенитовые лещи и RX са Готови. Лещи с 8 основи, рамки с висока обтекаемостью.Заключване на светлина UVA /UVB.Лещи от поликарбонат.Неполяризованный.Покритие за защита от uv покритие.Широчина на обектива : 63 мм.Височина на обектива : 42 мм.Оборудван с нашата подвижна система за вентилация Click A. R (регулатор на входящия въздух), the.1+ Балистична защита /Оптични стандарти.Нечупливи селенитовые лещи и RX са Готови. Лещи с 8 основи, рамки с висока обтекаемостью.Заключване на светлина UVA /UVB.

R

Продукти в категория