.

.

Набор от Ультратонкой блестящ прах Ceya 32 цветове, 11,28 унция/320 г, Занаятчийски блясък 1/128 0,0080,2 мм за Слуз, Епоксидна Смола, Чаша за Бродерия, Бижута, Фестивал на Нийл ар?

Набор от Ультратонкой блестящ прах Ceya 32 цветове, 11,28 унция/320 г, Занаятчийски блясък 1/128 0,0080,2 мм за Слуз, Епоксидна Смола, Чаша

BGN 2.67
Продукти

? Увеличена капацитет : комплект от 32 цвята ултра тънки пайети, всяка бутилка съдържа 0,35 грама / 10 г блестящи пайеток, само 11,28 унция / 320 г Комплект от 32 цвята на пайети, изработени от висококачествени материали, не е отровен, няма мирис и не е лесно да избледняват. ? Мини-удобен за потребителя дизайн : Уникален дизайн капачки за бутилки, двойно отваряне и различни начини насыпки прах позволяват лесно да се контролира разходът и използването на глиттеров.Всеки от тях е снабден с изискан цветен етикет и всички продукти са красиво опаковани в здрава кутия. ? Фокус на тълпата : Технически характеристики на нашата прах с фин блясък за бродерия представляват 1/128 "0,008" 0,2 мм, тя искрящаяся и лъчисти, което ви позволява да създавате светещ ефект на горещ блясък под различни ъгли, с промяна на цвета.Дизайн на набор от мини бутилки 32 цветове са подходящи за художници, любители на diy, учители, начинаещи и много други. ? Неограничен творчески потенциал : тези блестящи пайети с промяна на цвета може да помогне на ентусиастите САМ да реализират своите интересни идеи.Можете да използвате пайети за декорация на вашите diy от смола, лак за нокти, гел за коса, картини, каботажните, за съдове, калъфи за телефони и сватбена на празничния интериор.Позволява да се открояват от карнавал тълпата тематични партита, маскарадов, Хелоуин и различни фестивали, идеален подарък за Коледа/Ден на благодарността/рожден ден за приятели, семейства, любовници и т. ? Искрено поддръжка : Принципът на обслужването на клиента на първо място.Ако имате някакви въпроси или проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши този проблем за вас веднага, ние гарантираме бърза замяна или връщане на пари!.Запечатани опаковки под формата на буркани : За удобство на съхранение и употреба, достатъчно голям капацитет, за да отговорят на множество нужди на любителите на занаяти собствените си ръце.Diy : Фин прах Ceya Glitter може да се използва епоксидна смола за създаване на бижута от смола, ключодържатели от смола, пепелници от смола, жеод, каботажните, празнични украси, аксесоари за дома и други форми от смола.Тези искри и може да се използва за слуз, блестящи чаши, рисувани с пайети със собствените си ръце, украса за партита, поздравителни картички, обувки със собствените си ръце, за производство на хартия, scrapbooking, щамповане, старинни бижута, картички, дизайн на плакати и училищните курсове за рисуване или по други начини с безгранична фантазия.

R

Продукти в категория