.

.

Цветен Пигмент от Метална Епоксидна смола, 10 Цвята Колекция от Златни, Сребърни, Сини и Червени Смола, Оцветители, Метална Слюдяная компактна пудра за Блясък за уст?

Цветен Пигмент от Метална Епоксидна смола, 10 Цвята Колекция от Златни, Сребърни, Сини и Червени Смола, Оцветители, Метална

BGN 7.20
Продукти

? Набор от метални слюдяной прах от 10 теми в комплект с мини-ръчен миксер и безкрайни възможности ? ЯРКИ епоксидни пигменти на прах осигуряват ослепително красив избор от цветове за всички проекти и САМ.Пълно задоволяване на всички нужди в създаването на ярки красиви работи, за които мечтаете!. ? ГЪВКАВОСТ - Нашите естествени слюда представляват пигменти, с много малки частици, които може да се смесва с почти всяка прозрачна среда и да се прилага върху всякаква повърхност.Отличен за оцветяване на ЕПОКСИДНИ СМОЛИ, СЛУЗ, СТОПИ Блестящ цвят, най-високо качество, достъпност и сигурност.Също така ние комплектуем набор от изключително полезни консумативи за измерване и смесване, всеки от 10-те цвята се състои от 5 грама чиста слюда, и всеки цвят поотделно опаковани в здрави опаковки, които можете да си запечатывать.За разлика от други групи, в които влизат само прах в нашия включва всичко, което виждате тук, така че можете да започнете да създавате направо от кутията.Прах от слюда, 10 комплекта, само 50 г /1,8 унции Мини ръчен миксер bosch.между (батерия тип АА батерии в комплекта не са включени) Лъжица във формата на сърце.

R

Продукти в категория