.

.

Комплект въздушно суха глина CiaraQ - 36 цвята пенопластовой глина за скулптура с инструменти за скулптура, мека, ультралегкая и лесен за използване, лесен и забавен по?

Комплект въздушно суха глина CiaraQ - 36 цвята пенопластовой глина за скулптура с инструменти за скулптура, мека, ультралегкая и лесен за

BGN 3.33
Продукти

♦ Набор от супер глина : комплект от 36 цвята въздушно-суха глина с 3 инструменти за скулптура (25 г / 0,88 грама на всеки цвят, общо 900 г / 31,75 унция) ♦ Материал : Безопасен и нетоксичен, екологичен, строго в съответствие със стандартите ASTM D-4236 и CE (EN-71). ♦ Функция : Супер мек и нелипкий, не избледняват, супер мека.Глината изсъхва само във въздуха, не изисква печене във фурната и трябва да бъде запечатана. ♦ Подаръци за деца : Разнообразие от цветове, лесна калъпи, глина е толкова мека и гладка, което я прави много гъвкава за малки ръце. ♦ Чудесно като за по-хладно, така и за домашна употреба. ♦ Въздушно-суха глина е много мека и гладка, което я прави много гъвкава за малки ръце.Препоръчва се за деца на възраст от 3 и повече години. ♦ Съвети : При всякакви проблеми с качеството, моля, уведомете ни и ние ще ви изпратим замяна.

R

Продукти в категория