.

.

Nicewander Извратени Клип ins за черни Жени, естествена Коса, Кудрявая Груб шнола за коса разширения # 1B, Натурална Черна Човешката Шнола За коса Разширения, 10Шт 120 г (Къдра?

Nicewander Извратени Клип ins за черни Жени, естествена Коса, Кудрявая Груб шнола за коса разширения 1B, Натурална Черна

BGN 43.79
Продукти

?【Висококачествена човешка коса】 : къдрава права коса цвят яки общо 10 бр Цвят : # 1Б натурален черен.Тегло нето : 120 г. от Човешка коса Remy от 100% сурова естествена коса марка 8 A. Преработени двойни нишки, направен с качествени клипове, не спутываются и не падат, са безопасни и удобни в чорап. ?【Близо до естествена коса】: Нашите къдрава директни щипки за удължаване на косата Може да се измие, боядисване, утюжить или къдри с помощта на средства за стайлинг на коса, както и вашата собствена коса. изберете опаковката в зависимост от гъстотата на косата.Ако искате да направите косата си по-буйни, е препоръчително да изберете две опаковки. ?【Клипове премиум-клас】: Натрупване добре се съчетава с естествена коса, щипки за коса лесно да се постави и свали от вашето желание, не уврежда вашата собствена коса.Точно като вашата собствена коса.Носенето му може да ви направи красиви и уверени в себе си, за сватба, парти, прием и така нататък. ?【Скоба за грижа за косата】: с помощта на пръстите си и за грижи за малки кудрявыми прави коса, гребени лесно да навредят на наращенные къдрава права коса.Правилната грижа ще ви помогне да се удължи време на употреба. ?【Нашето предимство】: Ние гарантираме качеството на всички продукти, Създаваме висококачествени тези Щипки за удължаване на косата.Подкрепа за връщане на средства в продължение на 30 дни без да посочва причина, ако имате въпроси за косата си, вие можете да се свържете с мен по електронната поща по всяко време, за да ви помогне да реши проблема.Структура на косата : права къдрава.Материал : 100% човешка коса.Патици за коса : завързана двойна патици.Цвят на косата : естествен черен цвят 1Б.Тегло на косата : около 120 г / комплект. Комплектът включва : комплект за коса от 10 теми с 22 скоби. Бързо и лесно увеличава гъстотата и дължина на косата, добре растушевывает вашата естествена коса. Не боли, кожата на главата и косата. Ще ви направи красиви и уверени в себе си и лесно се справят с различни ситуации.

R

Продукти в категория