.

.

Wekicici Планински Кристал Верижка на Челото в стил Бохо, Кристална Висулка, Сватбена Прическа, Верижка за Коса на Хелоуин, Аксесоари за Жени (Злато)

Wekicici Планински Кристал Верижка на Челото в стил Бохо, Кристална Висулка, Сватбена Прическа, Верижка за Коса на Хелоуин, Аксесоари

BGN 1.00
Продукти

? Материал и размер : прическа е изработена от висококачествена сплав и страз, той е много лъскав, в центъра на партитаРазмер : моля, обърнете се към картинката за усъвършенстване на размера. ? Дизайн на веригата на челото : шапки с лъскава веригата на главата са два цвята : златен и сребърен.Можете да изберете сами в зависимост от вашите предпочитания.Нашите продукти стилен и много удобен апарт и тяхното не е лесно выцвести. ?Приложимите случаи : Женски главоболие украса впечатлява със своя бохемски стил са идеални за бала, фестивалната парти, за Хелоуин, Коледа, годишнини, абитуриентски, рожденни дни, завръщане у дома, драматизира представяне, селското стопанство, фотосесия или всеки друг специален повод. ? Идеалният подарък Е идеалният подарък за шаферките, приятелка, жена, булка, дъщери, майки, сестри, лели, племенници, най-добрите приятели, на любим човек или просто за вас самите. ? Висококачествени услуги : Ако имате някакви въпроси относно покупка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.

R

Продукти в категория