.

.

20 Бр. Гривни-Дъвка за коса, за жени и Момичета, Еластични гумени ленти за коса за Гъста коса/Конски Опашки, Еластични гумени ленти за Коса, ленти за Конски опашки за Д?

20 Бр. Гривни-Дъвка за коса, за жени и Момичета, Еластични гумени ленти за коса за Гъста коса/Конски Опашки, Еластични гумени

BGN 1.00
Продукти

【Набор от еластични гумени ленти за коса】 Всичко вие получавате 20 броя гумени ленти за коса, в това число 10 парчета черен цвят, 5 парчета кафява и 5 парчета цвят какиДизайн в неутрални цветове прави тези гумени ленти за коса подходящи както за момичета, така и за жени и мъже. различни цветове могат да се комбинират с вашите различни ежедневните дрехи почивка. 【Е подходяща за различни стилове Коса】С обичайните диаметър около 5,5 см / 2,16 инча и опъната диаметър прибл. 22 см / 8,7 инча, плюс отлична еластичност, тези титуляри за опашките са подходящи за различни прически, като тънка коса, средна коса, гъста коса или къдрава коса. 【Удобни и без повреди】 Тези женски дъвка за коса са изработени от мека памучна тъкан от здрава гумена лента вътре, им е лесно да се съборят или да се деформира, и те не съдържащите косата при отстраняване на гумени гумени ленти за коса. 3-петлевый дизайн завязок за коса за момичета позволява на опашката постоянно да останат на място в продължение на дълго време, не се влоши и не които попадат. 【Работи като гривни】Дамски гумени ленти за коса са достатъчно големи, за възрастни може удобно да ги носи на китката като гривни, и не ще остави червени следи по китката.Просто използвайте ги като обикновени гумени ленти за коса, когато трябва да се връзвам косата си, и като стилни дамски гривни-завязки за коса, когато носите на китката си. 【Широко приложение】 Тези завязки за коса "конские опашки" са подходящи за различни случаи, като например офис, училище, дом, фитнес зала и така нататък.Можете да използвате ластични ленти за коса, за да се връзвам косата, когато работите, посещение на занятията, готвене, убираетесь, бегаете, се занимавате с йога, играете на топка, прави туризъм, управление на велосипед и т. Нашите гумени ленти за коса, изработени от мека памучна тъкан и здрава дъвка, имат добра еластичност, за да ви се насладите заключване на опашката си на място, не се влоши и не които попадат, и са подходящи за тънки, средни, гъста и къдрава коса.Дизайн в неутрални цветове прави тези гумени ленти за коса подходящи за момичета, жени и мъже.Можете удобно да носите дъвка за коса за китката и я използвате като стилна гривна.

R

Продукти в категория