.

.

Силиконов Скрубер за гърба AOOF, Отшелушивающее кърпа от люфы за вана и душ, четка за Спа-кожа, каишка за тялото. (Цвят: Лилав)

Силиконов Скрубер за гърба AOOF, Отшелушивающее кърпа от люфы за вана и душ, четка за Спа-кожа, каишка за тялото. (Цвят: Лилав)

BGN 22.32
Продукти

- Изработен от силикон, той е мек, безопасен и нетоксиченПочистване и освежаване на кожата с помощта на нежна пяна. - Подобрява циркулацията и съживява кожата Ексфолираща скрубер за гърба идеален за почистване на гърба, на шията, на раменете, на стоп и на труднодостъпни места. - Усъвършенствана конструкция, интимна двустранен, лесно се извлича с помощта на силиконов материал, че е по-удобно. - Мека и приятна пяна, основното осеяна от основните пяна, лесно за почистване. - Изработен от силикон, той е мек, безопасен и нетоксичен.Почистване и освежаване на кожата с помощта на нежна пяна. - Подобрява циркулацията и съживява кожата Ексфолираща скрубер за гърба идеален за почистване на гърба, на шията, на раменете, на стоп и на труднодостъпни места. - Усъвършенствана конструкция, интимна двустранен, лесно се извлича с помощта на силиконов материал, че е по-удобно. - Мека и приятна пяна, основното осеяна от основните пяна, лесно за почистване.Описание : Силиконов скрубер за гърба, отшелушивающее кърпа от гъба за вана, душ, Спа-четка за тяло за кожа Характеристики : - Изработен от силикон, той е мек, безопасен и нетоксичен.Почистване и освежаване на кожата с помощта на нежна пяна.- Подобрява циркулацията и съживява кожата Ексфолираща скрубер за гърба идеален за почистване на гърба, на шията, на раменете, на стоп и на трудно достъпни места.- Усъвършенствана конструкция, интимна двустранен, лесно се извлича с помощта на силиконов материал, че е по-удобно.- Мека и приятна пяна, основното осеяна от основните пяна, лесно за почистване.Параметри : - Цвят : син /лилав /зелен / розов Материал : силикон Употреба : за почистване на Приложение : Размер на тялото : 70x12 см (27,5x4,7 инча) Помещение включва : 1 х двустранно скрубер за гърба.

R

Продукти в категория