.

.

14 бр. Набор от мастила за татуировки, 1 унция, 30 мл/Бутилка, определени пигменти за татуировки, комплект за 3D Грим, красотата на Кожата, боди арт.

14 бр. Набор от мастила за татуировки, 1 унция, 30 мл/Бутилка, определени пигменти за татуировки, комплект за 3D Грим, красотата

BGN 1.67
Продукти

Една от най-популярните цветове в светаВсяка бутилка има отделна корк за осигуряване на качеството.Може оттенять тялото ярък цвят.Безопасен и лесен за използване, дълъг живот.Се радва на популярност сред професионалните татуировщиков.Всяка бутилка е снабдена с отделен щепсел за осигуряване на качеството и е стерилизирани в съответствие с най-високите стандарти.Може да се направи цвета на купето светли.Тя е безопасна и удобна за използване и има дълъг срок на служба.Се радва на популярност сред професионалните татуировщиков.Златисто-жълто, жълто Канарче, светло син Марио.Драконий Зелено, ярко-червен, нежно-синьо, светло лилаво, синьо небе, Co-Co, Истински Черен, аквамариновый, Бял Непрозрачен, ярко оранжево, Fuschia.Един грам пигмент напълно разтворим във вода и могат бързо да бъдат боядисани.Кожата абсорбира лесно пигмент, и цвета не поблекнет след ремонт, и цветът е много положителен.Цвят на ярък, лесно се боядиса, без никаква вреда, цвят стабилна, на висока наситеност, а афинитет към по-горе. мастило за татуировки могат да направят цвета на купето светли.Тя е безопасна и удобна за използване и има дълъг срок на служба.Се радва на популярност сред професионалните татуировщиков.Сигурност винаги е приоритет №1.Наситеността на цветовете е изключително силна, а ефектът се запазва за дълго време и е блестящ. Гладка и хомогенна смес носител и на пигмент за по-лесно растекания.Татуировочные мастило лимон жълто, златисто-жълто, тъмно синьо, зелено, светло синьо, небето-синьо, светло-лилаво, кафяво, черно, бяло, оранжево, огнено червено, ярко червено, розово-червено.

R

Продукти в категория