.

.

17 × 14 инча Закачалка Командос Безопасна 600D Абразивная Плат Скрит Джоб Безопасна Закачалка за Пътуване до дома за Заначки на пари, Укриване на пари в брой (черен)

17 × 14 инча Закачалка Командос Безопасна 600D Абразивная Плат Скрит Джоб Безопасна Закачалка за Пътуване до дома за Заначки

BGN 1.00
Продукти

【Сейф за прехвърляне на закачалки】 Този сейф за прехвърляне на закачалки ще ви помогнат да запазите вашите вещи могат лесно да се приложи към всяка закачалка под дрехитеМожете да го закача в гардероба. 【Висококачествени материали】 Този джобен сейф за закачалки, изработени от пясък тъкани 600 D, здрав и може да се използва в продължение на дълго време.Лесен за употреба, подходящ за закачалки в различни размери и с различна облекло, удобно за вашата работа. 【Обхват】В сейфа на закачалка може да скрие пари, карти, паспорти, документи, кредитни карти, лични вещи и други ценности. 【Достатъчно място】Чанта за съхранение на закачалка позволява пълноценно използване на пространството под закачалка за съхранение на по-голямо количество стоки от първа необходимост.Чанта за съхранение на закачалка е подходящ за различни места, като например къща, работа, пътуване, нощуване, и така нататък. 【Услуги】 Ние се ангажираме да предоставя на своите клиенти висококачествени продукти и перфектно сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, вие винаги можете да ни изпратите имейл, и ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа. Този сейф за прехвърляне на закачалки ще ви помогнат да запазите вашите вещи могат лесно да се приложи към всяка закачалка под дрехите.Можете да го закача в гардероба.Между дрехите той е скрит и сигурно, и му е трудно да откриете. Този джобен сейф за закачалки, изработени от пясък тъкани 600 D, която износостойкая и устойчиви на петна, здрава. В сейфа на закачалка можете да скриете вашите пари, карти, паспорти, документи, кредитни карти, лични вещи и други ценности. Чанта за съхранение на закачалка позволява пълноценно използване на пространството под закачалка за съхранение на по-голям брой предмети от бита.Чанта за съхранение на закачалка е подходящ за различни места, като например къща, работа, пътуване, нощуване, и така нататък.

R

Продукти в категория