.

.

Led Налобный фенер LUXNOVAQ, 1000 Лумена, Фаровете с широк лъч 230 ° c, Акумулаторна чрез USB Фар с червена заден уличното осветление, Водоустойчиви Леки Налобные светлини за к?

Led Налобный фенер LUXNOVAQ, 1000 Лумена, Фаровете с широк лъч 230 ° c, Акумулаторна чрез USB Фар с червена заден уличното осветление, Водоустойчиви

BGN 0.33
Продукти

?【 Широк лъч на 230 ° с и висока яркост 】-Led налобный фенер 350 лумена, дизайн с КОЧАН-фарой и червени на задната фенер, той много по-ярка, отколкото на традиционен налобный фенерОсигурява осветление по цялата площ на 230°.Не трябва да се движи фаро, за да осветите желаната област.Той е идеален за къмпинг и каране на колело. ?【3 режима на осветление и червена задна светлина】-Регулируема светлина с 3 режима на осветлението (режим висока осветеност на КОЧАН/ режими на ниска осветеност COB / строб режим COB).Когато размерът на фаровете включени, едновременно светва червена отзад, за да се гарантира вашата безопасност по време на активна почивка. ?【Водоустойчива и дишаща дъвка】-Този водоустойчив налобный фенер има выдвижное и удобна лента за глава, можете да го използвате в дъжда.Еластичната лента се регулира, дишаща и нескользящая, тя не е толкова лесно да се плъзга дори и ако се намокри.Подходящ за шлемове и носене. ? 【Акумулаторна батерия и индикатор за зареждане】-Акумулаторна лампа с вградена акумулаторна батерия с капацитет 1200 mah, която осигурява дълго време на работа, и вече не е нужно да се батерия, бързо зареждане за 3 часа, над яхтеното пристанище зареждане има индикатор за зареждане, това може да ви помогне да определите точно разход на батерията. ?【Лесен и удобен】- Тегло перезаряжаемого налобного фенер е само 3,7 унции, това е лек инструмент за къмпинг, осигуряващ удобен за използване през целия ден.Когато нямаш по главата, едва ли си тегло.И му е много лесно да носите със себе си, когато хората искат пешеходен туризъм, отивам на работа, включват каране на велосипед. ?【 Широк лъч на 230 ° с и висока яркост 】-Led налобный фенер 350 лумена, дизайн с КОЧАН-фарой и червени на задната фенер, той много по-ярка, отколкото на традиционен налобный фенер.Осигурява осветление по цялата площ на 230°.Не трябва да се движи фаро, за да осветите желаната област.Той е идеален за къмпинг и каране на колело. ?【3 режима на осветление и червена задна светлина】-Регулируема светлина с 3 режима на осветлението (режим висока осветеност на КОЧАН/ режими на ниска осветеност COB / строб режим COB).Когато размерът на фаровете включени, едновременно светва червена отзад, за да се гарантира вашата безопасност по време на активна почивка.

R

Продукти в категория