.

.

Защита на сигурността на ZAYZ 5-то ниво, устойчива на гумата, устойчива на плъзгане на Горно облекло за ежедневието и защита за работа (Цвят: сив, размер: средно)

Защита на сигурността на ZAYZ 5-то ниво, устойчива на гумата, устойчива на плъзгане на Горно облекло за ежедневието и защита

BGN 62.94
Продукти

микрофибърДържава, както е посочено друго. 【Чудесна цялостна защита】 Дълги ръкави, със защита от порязване притежават отлична устойчивост на износване, нарязан-устойчиви и разкъсване.Лесно се справя с ежедневно използване. 【Комфортно носенето на】 Лесен и гъвкав, съчетава в себе си предимствата на висока здравина и комфорт, за да ви осигури приятни усещания от носене. 【Високо качество】 тъкани, устойчиви на гумата, са изработени от материали PE grade 5, устойчиви на гумата и гъвкав, иновации съчетаване на полиетилен с ултра висока молекулна маса и някои специални материали от ултра високи полимери. 【Машинно пране】 Нашите дрехи, защитени от ножове, подходящ за пране в перална машина.Въпреки това се препоръчва да се правят капельную сушене.Фурна барабан може да доведе до увреждане и усадке микрофибър. 【Широкото използване на】 устойчива на гумата риза специална защита е много подходящ за ежедневно пътуване до работа, патрулиране, охрана, за оцеляване в дивата природа, носене стъкло, домашни животни и така нататък.Държава, както е посочено друго. 【Чудесна цялостна защита】 Дълги ръкави, със защита от порязване притежават отлична устойчивост на износване, нарязан-устойчиви и разкъсване.Лесно се справя с ежедневно използване. 【Комфортно носенето на】 Лесен и гъвкав, съчетава в себе си предимствата на висока здравина и комфорт, за да ви осигури приятни усещания от носене. 【Високо качество】 тъкани, устойчиви на гумата, са изработени от материали PE grade 5, устойчиви на гумата и гъвкав, иновации съчетаване на полиетилен с ултра висока молекулна маса и някои специални материали от ултра високи полимери. 【Машинно пране】 Нашите дрехи, защитени от ножове, подходящ за пране в перална машина.Въпреки това се препоръчва да се правят капельную сушене.Фурна барабан може да доведе до увреждане и усадке микрофибър. 【Широкото използване на】 устойчива на гумата риза специална защита е много подходящ за ежедневно пътуване до работа, патрулиране, охрана, за оцеляване в дивата природа, носене стъкло, домашни животни и така нататък.Нашите дрехи за рязане отговаря на изискванията за защита, осигуряване на устойчивостта на гумата 5-ти клас. подобрява комфорта и гъвкавост, като същевременно осигурява по-голяма защита от порязване. Възможност за рязане може да ви осигури достатъчна защита при работа ★ Характеристики на продукта Това облекло със защита от порязване може да ви предпази от порязване на 360 °.

R

Продукти в категория