.

.

Калъф за седалка Zooawa, Съвместим със седалка, Bumbo, Протектор за бебешка количка, Чанта За Детска седалка, Моющийся Аксесоар за детската Бустера, Удобен Калъф за детск?

Калъф за седалка Zooawa, Съвместим със седалка, Bumbo, Протектор за бебешка количка, Чанта За Детска седалка, Моющийся Аксесоар

BGN 1.33
Продукти

✨【Е съвместим само със седалки Bumbo】Калъф за детска седалка е съвместим само със седалки bumboОблечете се в калъф на седалката, за да го предпазите от надраскване и петна, като осигурява пълна защита и удължаване на срока на експлоатация на седалката. ✨【Значително повишен комфорт】 Калъф за детска седалка е изработена от висококачествен материал ice silk, който е приятен на допир, приятен за кожата и е удобно за детето.Създава по-мека и комфортна обстановка за вашето малко дете и се поддържа от него радостно настроение дори и студена зима. ✨【Декоративен калъф за седалка】 се Предлага в пет варианта на фигурата : динозавър / листа / домашни любимци / мастило / риби, везни, което прави голи стол мил и популярен сред децата.Калъф за детска седалка-бустера можете да поставите в детската стая или друго помещение, за повишаване на украсата. ✨【Качествен калъф за седалка】 Нашия калъф за детско столче за хранене sit up може да се измие, запазва цвета, не се и диша.Лесно се инсталира, да се отстранява и за почистване. ✨【Отказ от отговорност】 Ние по никакъв начин не са свързани с Bumbo, и това не е запазена марка на Bumbo.Този продукт е само калъф за седалка Bumbo а в комплекта не е включена самата седалка. ✨【Е съвместим само със седалки Bumbo】Калъф за детска седалка е съвместим само със седалки bumbo.Облечете се в калъф на седалката, за да го предпазите от надраскване и петна, като осигурява пълна защита и удължаване на срока на експлоатация на седалката. ✨【Значително повишен комфорт】 Калъф за детска седалка е изработена от висококачествен материал ice silk, който е приятен на допир, приятен за кожата и е удобно за детето.Създава по-мека и комфортна обстановка за вашето малко дете и се поддържа от него радостно настроение дори и студена зима. ✨【Декоративен калъф за седалка】 се Предлага в пет варианта на фигурата : динозавър / листа / домашни любимци / мастило / риби, везни, което прави голи стол мил и популярен сред децата.Калъф за детска седалка-бустера можете да поставите в детската стая или друго помещение, за повишаване на украсата. ✨【Качествен калъф за седалка】 Нашия калъф за детско столче за хранене sit up може да се измие, запазва цвета, не се и диша.

R

Продукти в категория