.

.

Превръзка На главата с плетением За коса TOECWEGR, Класически Масивни Широки Дебели Заплетенные Опашка, Еластична Гума Синтетични Перука, Превръзка На главата С Плете?

Превръзка На главата с плетением За коса TOECWEGR, Класически Масивни Широки Дебели Заплетенные Опашка, Еластична Гума Синтетични Перука,

BGN 10.76
Продукти

Изработен е от висококачествени влакна, устойчиви на висока температураТо е меко на пипане, с ниска яркост, без възли и са изработени ръчно от професионални майстори.Произведени от вносни еластична лента за контролирано размер.Подходящ за всички глави.Превръзка на главата се извършва в добра техника на плетене.Той идеално се съчетава с косата, което е удобно и елегантно. Размер : около 15 сантиметра и с тегло около 56 грама.И той точния цвят номер, характерен за европейците и американците, приятна на допир, по-чист вид, а не на каша.Смесени ръчно цвят олицетворява класическата красота.Поради екран и осветление на цвят може да се различават малко, надявам се, вие можете да разберете.Тя е идеална за сватби, офиси, са поканени вечери за срещи или други случаи на нанасяне на грим - опашка с закрученными заобиколен от злато почистена контроли ще отпусне вас.Ние, TOECWEGR, сме професионален производител на повече от 20 години.Ние разполагаме с екип от първокласни майстори на ръчно изработени, като точното количество на цветове, смесване на ръка, и всяка превръзка на главата и внимателно вплетени.Надявам се да ви посрещнем за високо качество на обслужване.Дайте повече цветове за избор.Тегло оголовья : 56 грама, 2 унция.Размер превръзка на главата : ширина : около 1,38 инча, с превръзка на главата, ръчно изработени, широчина може да се различават малко.Материал : висококачествено синтетично влакно, мека и естествено, като човешки косъм, може да се пере.Корекция : еластична лента и регулируема каишка, лесно да се поберат по ваш размер, почти незабележим дизайн, като вашата собствена коса.Характеристики : - меки на допир, ниска яркост и без възли.Подходящ за всички женски глави.Превръзка на главата е добър метод, плетене и висококачествени влакна, устойчиви на високи температури.Тя идеално се съчетава с косата, което е удобно и елегантно.В комплекта са включени : 1 * ластикът за коса във формата на опашка ? СЪВЕТИ за грижа : ? (1) Изплакнете със студена вода. ? (2) Добавете малко шампоан и нежно измийте. ? (3) изплакнете с топла вода, отново работят отгоре-надолу. ? (4) Никога не скручивайте, не отжимайте, не выжимайте наращенные коса, оставете ги да изсъхнат на въздух.

R

Продукти в категория