.

.

Hemoton 2 елемента Апликатор за кожата на Главата Мини-Инструменти, Инструменти За Боядисване на Коса Бисерный Сачмен Инструмент Бутилка Масло за Коса на Апликатора М?

Hemoton 2 елемента Апликатор за кожата на Главата Мини-Инструменти, Инструменти За Боядисване на Коса Бисерный Сачмен Инструмент

BGN 7.28
Продукти

Четка за коса и кожа на главата : Заоблени ъгли, не травмируют кожатаБезопасен за използване при масаж на кожата на главата.Роликовая гребен за домашни серум за кожата на главата : и ви прави по-комфортни, спокоен и дава най-доброто усещане от масажа.Апликатор за етерични масла : Можете да ги използвате по време на пътуване като бутилка за сухо почистване или пълнител за съхранение на оцветители за коса и лосиони за закрепване.Апликатор за флакон боя за коса : е Изработен от силиконов материал, фино обработена, е трайна през целия период на употреба.Апликатор за кожата на главата : Лесен за употреба.Широко се използва в салони за красота и при семеен боядисване на косата.Четка за коса и кожа на главата : Заоблени ъгли, не травмируют кожата.Безопасен за използване при масаж на кожата на главата.Роликовая гребен за домашни серум за кожата на главата : и ви прави по-комфортни, спокоен и дава най-доброто усещане от масажа.Апликатор за етерични масла : Можете да ги използвате по време на пътуване като бутилка за сухо почистване или пълнител за съхранение на оцветители за коса и лосиони за закрепване.Апликатор за флакон боя за коса : е Изработен от силиконов материал, фино обработена, е трайна през целия период на употреба.Апликатор за кожата на главата : Лесен за употреба.Широко се използва в салони за красота и при семеен боядисване на косата.Пратката включва 2 х апликатор за коса Характеристики -Размер : 5,50 X3,00 X3,00 см/2,16 X1,18 X1 апликатор за космените влакна. -Материал : Силикон апликатор за чесане на корените -Цвят : както е показано на фигура апликатор за растежа на косата -Апликатор за масла за коса, можете да нанесете, не травмируя кожата на главата, достигне корените на косата и решаване на проблема вържете косата на главата. -И ви прави по-комфортни, по-спокойни и ви дава възможно най-доброто усещане от масажа массажером за кожата на главата. -Прозрачни и видими корпус ви позволява удобно да разглеждате съдържанието на апликатор за масла за кожата на главата. -Може да се използва и за нанасяне на шампоан, балсам, етерични масла, течен сапун, вода и т. четка-масажор за скалп. -За масажиране на кожата на главата, на смес с елексир ще ви помогне да реши проблема на кожата на главата от флакон за скалпа.

R

Продукти в категория