.

.

JKJF U-Образни Странични Гребени за Коса, Вилица за Коса, Метални Фиби за Коса, Инструменти за Коса, за жени и Момичета, Аксесоари за Коса за Прически, Черен, 7 Зъбите, 2 Р?

JKJF U-Образни Странични Гребени за Коса, Вилица за Коса, Метални Фиби за Коса, Инструменти за Коса, за жени и Момичета, Аксесоари

BGN 3.99
Продукти

Материал : Изработен е от висококачествен метален материал, издръжлив, устойчив на корозия и лесно се определя в косата си, няма да навреди на косата и кожата на главата Размер : Голяма-3,66 * 3,07 инча/9,3 *7,8 см, малък - 3,07 * 2,55 инча / 7,8 * 6,5 cm.Страничен гребен за коса с U-образна форма с 7 зъбите сигурно и удобно държи косата на място.Се използва за определяне на диадем, създаване на много прически със собствените си ръце.Отлично подходящи за ежедневието, сватби, абитуриентски балове и всякакъв друг повод с шик прическа.Осъществяване списък : 2 бр. U-образен страничен гребен за коса. (една голяма, една малка).Материал : Изработен е от висококачествен метален материал, издръжлив, устойчив на корозия и лесно се определя в косата си, няма да навреди на косата и кожата на главата. Размер : Голяма-3,66 * 3,07 инча/9,3 *7,8 см, малък - 3,07 * 2,55 инча / 7,8 * 6,5 cm.Страничен гребен за коса с U-образна форма с 7 зъбите сигурно и удобно държи косата на място.Се използва за определяне на диадем, създаване на много прически със собствените си ръце.Отлично подходящи за ежедневието, сватби, абитуриентски балове и всякакъв друг повод с шик прическа.Осъществяване списък : 2 бр. U-образен страничен гребен за коса. (една голяма, една малка).Материал : Изработен е от висококачествен метален материал, издръжлив, устойчив на корозия и лесно се определя в косата си, няма да навреди на косата и кожата на главата. Размер : Размер : голям-3,66 *3,07 инча/9,3 *7,8 см, малък - 3,07 *2,55 инча /7,8 * 6,5 cm.Характеристики : Страничен гребен за коса с U-образна форма с 7 зъбите сигурно и удобно държи косата на място.Се използва за определяне на диадем, създаване на много прически със собствените си ръце.Отлично подходящи за ежедневието, сватби, абитуриентски балове и всякакъв друг повод с шик прическа.Опаковъчен лист : 2 броя U-образен страничен гребен за коса. (една голяма, една малка).Предоставена услуга : Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас и ние ще ви предоставим качествено и приятелско обслужване.Надяваме се да получите своя задоволителен отговор.

R

Продукти в категория