.

.

HANABASS Box Ратанови Кутия с Три офиса, Декорация на Дома, Плетени Кошници, Дървени Декор, Изплетен кош за Съхранение, Имитация на Плетени кошници от Ратан, Кошница за Съ?

HANABASS Box Ратанови Кутия с Три офиса, Декорация на Дома, Плетени Кошници, Дървени Декор, Изплетен кош за Съхранение, Имитация на Плетени

BGN 1.00
Продукти

Желязо, полипропилен ПРОСТА КОШНИЦА за багаж-подходящ за множество случаи, подходящи за вашия дом, хотел, офис, спалня, . НАСТОЛНА КОШНИЦА за БАГАЖ- ✨✨ПЛЕТЕНИ КУТИИ за съхранение; Тъкани органайзер се различава отлична изработка, компактен и практичен, и лесно да боли.Изработен от здрав материал, многофункционален, може да се използва у дома, в хотела, офиса и на много други места.ТЪКАНИ ОРГАНАЙЗЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Изработен от здрав материал, многофункционален, може да бъде у дома, в хотела, офиса и много други.КОШНИЦА от РАКИТА за СЪХРАНЕНИЕ на багаж-КОШНИЦА за тоалетка бачка : Проста и творчески, богат на функции тканая кутия за съхранение може да се съхранява бонбони, чаршафи, бельо, подходящ за множество случаи, подходящи за вашия дом, хотел, офис, спалня.ТЪКАНИ органайзер за кошници за пазаруване-за съхранение на всички всячины в спалнята, дневната, на терасата в офиса, хотела и така нататък.Пратката включва 1 х тъкани кутия за съхранение Характеристики -Цвят : утайка от ракита кошница от ратан -Размер : 35,00 X15,00 X10,00 см./13,76 X5,89 X3 многофункционална кошница за съхранение. -Материал : желязо, полипропиленова кошница за хляб - Високо качество на изпълнението, красив и свеж външен вид, е впечатляваща и изящна кошница от ратан с имитация на плетене. - Изработена от висококачествен и безопасен материал, не съдържащ вредни вещества, тканая кутия е практичен и здрав организатора за плотове. - Кутия за съхранение може да се превърне в украса на хола, спалнята, офиса и така нататък в кошницата за тоалетна хартия. - Ракита кутия за съхранение от изкуствен ратан много подходящ за съхранение на малки предмети, като например козметика, чорапи, бижута и т., Изплетен кош за съхранение. - Лесно се съчетава с декорация на вашия дом и носи малко естествена красота във всеки интериор декоративни плетени кутии за съхранение.Описание на продукта Изплетен кош за организацията лесно и практично, в нея можете да съхранявате на вашето бельо, малки аксесоари и други предмети, но също така тя може да озарява вашия дом.плетени кошници за съхранение на багаж Ако търсите настолна кутия за съхранение, тогава не трябва да пропускате нашата кутия от изкуствен ратан.

R

Продукти в категория