.

.

Овлажнители за влечуги, Устройство за Замъгляване на Влечуги за Террариумов, Устройство За Замъгляване с Регулируем Сензорен екран и Таймер, Интелигентно Устройс?

Овлажнители за влечуги, Устройство за Замъгляване на Влечуги за Террариумов, Устройство За Замъгляване с Регулируем Сензорен

BGN 2.00
Продукти

【Ултразвукови овлажнители за замъгляване】- Благодарение на естествения мелкодисперсному мъгла нашия овлажнител за влечуги създава естествена среда на тропическите гори за вашите домашни любимци Овлажнител с по-голям обем мъгла 200 мл/ч и висока влажност лесно подхранва вашите домашни любимци-влечуги!. 【Диапазон на настройка стойности на влажност за стенен монтаж е 55% -65%. 【Интелектуална постоянна влажност】- Натиснете влажност на въздуха, влажността по подразбиране е 40%, влажност на въздуха се увеличава с 5%, докато достигне до 90%, и след това спира, която ще бъде предмет на превключване.Когато влажността на околната среда ще достигне предварително определена стойност на влажността на въздуха, той ще престане да работи.При максимална мощност пръскане овлажнител reptile, пълни с вода, може да работи до 12 часа. 【3-степенна корекция на излизане мъгла】 - Овлажнители за влечуги с регулатор на влажност на въздуха са идеални за домашни любимци, които изискват влажна среда.С регулируема правилника за излизане от мъглата (максимум до 200 мл / час). 【Функцията таймер за сън】- Овлажнители Reptile mister имат функция съкращения време.Той може да инсталира четири режима на редовно прекъсване на по 1, 2, 4 и 8 часа.В работно състояние, натиснете клавиша за преминаване в икономичен режим, за около 3 секунди, за да стартирате режим на заспиване, на екрана ще се затвори, устройството ще остане в оригиналната предавка, натиснете произволен клавиш 2 пъти, за да излезете от функцията за преминаване в спящ режим.

R

Продукти в категория