.

.

Healeved 2 бр. Силиконова Лъжичка За Хранене на Новороденото, Силиконова Лъжичка За Хранене на Бебета, Прибори за хранене за Деца, Комплект Лъжички за Хранене, Детски Лъ?

Healeved 2 бр. Силиконова Лъжичка За Хранене на Новороденото, Силиконова Лъжичка За Хранене на Бебета, Прибори за хранене за Деца, Комплект

BGN 5.18
Продукти

Аксесоари за хранене на бебета : Всеки един комплект е с ергономичен дизайн и не разполага с дръжки за идеално подхожда за ръце на вашето бебеШарената Посуда и прибори с Мек Връх, Силиконови Прибори за Хранене, Лъжичка-Половник за детски подарък.Детска тренировочная лъжица : Цветен дизайн : Дори и най-ексцентричен детето получава удоволствие от приема на храна с помощта на нашите цветни лъжици. лъжичка за хранене на бебета.Лъжица за отбиване на бебето от гърдата : децата много се движат, когато се яде, и играят със своите прибори. силиконовата детска лъжичка.Обучение лъжици за деца : Всеки един комплект е с ергономичен дизайн и не разполага с дръжки, които са идеални за ръце на вашето бебе.Лъжица за бебешка храна : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има малка разлика в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Осъществяване на списък 1 комплект x Силиконова лъжичка за хранене на бебето Характеристики - Размер лъжици : 15,8x2,4x1 см лъжичка за хранене на бебето. - Материал : хранително-вкусовата силикон () и полиамид (PA) за хранене на новородени с лъжички. - Цвят : както е показано на първата детска лъжичка. - Колоритен дизайн : Дори и най-ексцентричен детето получава удоволствие от приема на храна с нашите цветни лъжици за новородени training лъжица. - Тегло : Около 18,7 г прибори за самостоятелно хранене на бебето. - Децата много се движат, когато се яде, и обичат да играят със своите прибори детска лъжичка. - Контейнер гарантира, че независимо от това, което се намира в чантата за пелени, вашата посуда и прибори за деца ще останат изключително чист силикон детска лъжичка.Лъжица за хранене с топла фитил - Хранително-силикон в сравнение с традиционните твърди лъжици гарантира, че по време на приемането на храната преминава забавно и безболезнено!детска първата лъжичка - Всеки един комплект е с ергономичен дизайн без дръжки, за да лъжица за хранене е отишла за ръце на вашето бебе. - Лъжици са идеални за първата фаза на хранене и за деца, които се изместват на хранене с помощта на собствения си набор от лъжички за хранене.

R

Продукти в категория