.

.

Коледни Звънчета Силиконови Форми 3 бр. Форми за Снежинки, Силиконови листа Падуба, Снежен човек, Дърво, Елена, Форма за Шоколад празни приказки за Украса на Торта, Б?

Коледни Звънчета Силиконови Форми 3 бр. Форми за Снежинки, Силиконови листа Падуба, Снежен човек, Дърво, Елена, Форма за Шоколад

BGN 4.66
Продукти

[Коледна силиконова форма] : 1 брой Силиконова форма за коледа колокольчика, 1 бр коледна форма за празни приказки под формата на снежинки, 1 бр силиконовата форма във формата на листа падуба, 1 бр форма за елен под формата на коледни елхи, Дядо КоледаМожете да го използвате за приготвяне на буйни украса за торти на коледна тематика, които имат достатъчно за вашите нужди при печене. [ПОЧИСТВАНЕ и ИЗПОЛЗВАНЕТО] : Нашата форма за коледа шоколад са много меки и гъвкави, те са много удобно да се ползват.Конструкция с незалепващо покритие дава възможност за лесно демонтиране на продукта и му се даде пълна форма.Лесно се почистват и използват повторно.Това може да ви донесе приятни усещания за печене. [Висококачествени материали] : Коледна форма за празни приказки от листата на падуба е изработена от хранително-силикон, трайна.Може да се използва при температура От -104 ° F до 446 ° С. Може да се използва в микровълнова печка, фурна, фризер и съдомиялна машина. [ПРИЛАГАНЕТО на] : Нашите форми за коледни шоколадови бонбони, подходящи за приготвяне на шоколад, украса торта, гарнитури за кексчета, пуканки и плодов сладолед.Можете също така да правите изделия от полимерна глина. [ИНСТРУМЕНТИ] : Ние продължаваме да предоставя на клиентите си Висококачествени силиконови форми за вземане на снежинки и услуги.Ако имате някакви въпроси относно нашата силиконовата форма за коледната елха, моля, свържете се с нас, за да се получи задоволително решение!. [Коледна силиконова форма] : 1 брой Силиконова форма за коледа колокольчика, 1 бр коледна форма за празни приказки под формата на снежинки, 1 бр силиконовата форма във формата на листа падуба, 1 бр форма за елен под формата на коледни елхи, Дядо Коледа.Можете да го използвате за приготвяне на буйни украса за торти на коледна тематика, които имат достатъчно за вашите нужди при печене. [ПОЧИСТВАНЕ и ИЗПОЛЗВАНЕТО] : Нашата форма за коледа шоколад са много меки и гъвкави, те са много удобно да се ползват.Конструкция с незалепващо покритие дава възможност за лесно демонтиране на продукта и му се даде пълна форма.Лесно се почистват и използват повторно.Това може да ви донесе приятни усещания за печене.

R

Продукти в категория