.

.

Електрическа автоматична острилка за моливи TREXD с функция за автоматично спиране на острилки за дома, клас и офиса (син, червен) (Цвят: синьо)

Електрическа автоматична острилка за моливи TREXD с функция за автоматично спиране на острилки за дома, клас и офиса (син, червен) (Цвят:

BGN 3.00
Продукти

☞Използвайте стоманена пръчка нож, остър и здрав ☞ Два варианта на захранване : 2 батерии тип АА или USB-кабел. ☞ Свалящ се капак за случайно ранени, тя веднага ще спре да работи, след като сте махнали капака. ☞Компактен и лек дизайн, безопасен и не изисква усилия, подходящ за домашна, хладно и офис употреба. ☞ Лесно управление, поставете молив в контакта и натиснете надолу, тогава той печели. ☞Използвайте стоманена пръчка нож, остър и здрав. ☞ Два варианта на захранване : 2 батерии тип АА или USB-кабел. ☞ Свалящ се капак за случайно ранени, тя веднага ще спре да работи, след като сте махнали капака. ☞Компактен и лек дизайн, безопасен и не изисква усилия, подходящ за домашна, хладно и офис употреба. ☞ Лесно управление, поставете молив в контакта и натиснете надолу, тогава той печели.Електрическите острилки работят на батерии и USB, срещу плъзгане, автоматично спиране на софтуер за сигурност в класна стая, офис и дома Ключови характеристики : -Елегантен кройка и равномерно заточенное на върха всеки път.Конструкция с два режима на хранене : работи на захранване от батерията 2 x AA (не са включени в комплекта) или USB кабел за данни. -Функция за безопасност прекъсване на електрозахранването предотвратява работа при изключване на тавата. -Малък и лек, му е толкова лесно да носите със себе си навсякъде.Конструкция сменяеми ножове удължава живота на острилки работят на батерии.Пратката включва : -1 х Електрическа острилка за моливи -1 х USB кабел (батерии в комплекта не са включени) -1 х Ръчно инструкция.

R

Продукти в категория