.

.

Кутии-организаторите за хладилник от 3 опаковки, с чекмедже, Голям Штабелируемый Набор от Организаторите за хладилни кутии с дръжка, Прибиращи Прозрачни Калъфи за ?

Кутии-организаторите за хладилник от 3 опаковки, с чекмедже, Голям Штабелируемый Набор от Организаторите за хладилни кутии с дръжка, Прибиращи

BGN 14.35
Продукти

【Полезен материал】Кутия за съхранение е изработена от нов материал, ДОМАШНИ любимци, действително нетоксичен и без миризмаУстойчиви на висока температура и силна низкотемпературная устойчивост, дебел и здрав, може да се използва в продължение на дълго време.Висока прозрачност и добър блясък позволяват ясно да се види продукти, съхранявани вътре, което ги прави лесни за вынимание. 100% безопасно съхранение на продукти. 【ПЪЛЕН набор от ЧЕКМЕДЖЕТА】 Нашите организаторите за хладилници се различават от обикновените еднослоен отворени тави за съхранение в хладилници.Това е пълен комплект чекмеджета, който изолира вътрешното съдържание и запазват в прясно състояние.А за нашите по-големи чекмеджета и са оборудвани с подвижни прегради, така че можете свободно да планират място, класифицира и съхранява хранителни продукти или други предмети. 【ШТАБЕЛИРУЕМОЕ СЪХРАНЕНИЕ】 Тези кутии за съхранение специално проектирани отделения за карти и съответните размери, лесно можете да се представи или блъскане контейнер с помощта на писалката.Штабелируемым може да бъде не само на целия чекмеджето, но и за вътрешни полети в выдвижном кутия.Ако вие ги разберете и да използвате, а след това ще получите два пъти повече място за съхранение. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Нашите многофункционални контейнери за съхранение на багаж, може да бъде поставен не само в хладилници, морозильных камери, шкафове за съхранение на зеленчуци, плодове, яйца, сирене, мляко, подправки, месо или консервирани напитки и т. Те също са много подходящи за използване на столешницах, спалните, баните, за съхранение на играчки, козметични продукти и всякакви битови дреболии.Съхранявайте предмети в сглобени и без прах. 【Купи с увереност】 В комплекта са включени 3 корпуса и 3 вътрешни чекмеджета.Обем на хладилника ни повече, отколкото при други продукти.Капацитетът на голяма кутия е 6,34 литър.Предлага се в елегантна форма и гарантира най-високо качество.Ние гарантираме, че ще получите добра стока и гарантира 100% гаранция за обслужване при закупуване. 【Полезен материал】Кутия за съхранение е изработена от нов материал, ДОМАШНИ любимци, действително нетоксичен и без миризма.Устойчиви на висока температура и силна низкотемпературная устойчивост, дебел и здрав, може да се използва в продължение на дълго време.

R

Продукти в категория