.

.

Метална стойка за обувки Veemoon От Пластмаса, Органайзер за съхранение на обувки от Неръждаема Стомана, срок на съхранение в Спалнята, Стойка за обувки, Организатор з?

Метална стойка за обувки Veemoon От Пластмаса, Органайзер за съхранение на обувки от Неръждаема Стомана, срок на съхранение в

BGN 3.00
Продукти

PP, неръждаема стоманаОрганайзер за обувки на задната стена : Изработен е от полипропилен и неръждаема стомана, изключително здрава, което ви позволява да използвате този рафтове за обувки в продължение на дълъг период от време.Свободно стояща рафт за обувки могат да дарят на вашите близки роднини или приятели като подарък за нов дом.Стойка за демонстрация на обувки : Гуманизированный дизайн отчита визуално преживяване и функционални ефекти.Сгъваем органайзер за обувки : на Гладка повърхност, е лесно да се повреди, лесно за почистване.Закопчалка за съхранение на обувки : В него много много място за съхранение, което е много удобно за съхранение на обувки, спестявайки време и усилия.PP, неръждаема стомана.Органайзер за обувки на задната стена : Изработен е от полипропилен и неръждаема стомана, изключително здрава, което ви позволява да използвате този рафтове за обувки в продължение на дълъг период от време.Свободно стояща рафт за обувки могат да дарят на вашите близки роднини или приятели като подарък за нов дом.Стойка за демонстрация на обувки : Гуманизированный дизайн отчита визуално преживяване и функционални ефекти.Сгъваем органайзер за обувки : на Гладка повърхност, е лесно да се повреди, лесно за почистване.Закопчалка за съхранение на обувки : В него много много място за съхранение, което е много удобно за съхранение на обувки, спестявайки време и усилия.Списък на пакетите 1 x стойка за обувки Характеристики - Прост и елегантен дизайн може добре да се комбинира с много домашни декоративни стилове. - В него има много място за съхранение, което е много удобно за съхранение на обувки, спестявайки време и усилия. - Гладка повърхност, е лесно да се повреди, който е лесен за почистване. - Размер : около 53 00 X43,00 X25,70 см/20,83 X16,90 X10,10 инча. - Материал : PP, неръждаема стомана. - Изработен е от полипропилен и неръждаема стомана, изключително трайни, което позволява използването на тази поставка за обувки в продължение на дълъг период от време. - Лесен за използване и монтаж.Идеалното решение за съхранение на цялата си обувки.Описание на продукта Този предмет е предназначен за подреждане на обувките, използването му в коридора и т.

R

Продукти в категория