.

.

2 броя - бебешки венци, малки чадър венците, коренните зъби от хранително-силикон, играчки, които предпазват бебето от ухапвания.

2 броя - бебешки венци, малки чадър венците, коренните зъби от хранително-силикон, играчки, които предпазват бебето от ухапвания.

BGN 3.33
Продукти

[Дизайн дръжка, чадър] Тя просто е подходящ за улавяне на малки дръжки на детето, ефективно предотвратява попадането на детето в устата си [Мультимодальные грызущие гледна] Всяка точка грызения внимателно проектирана така, че да осигури различна тактильность местни зъбите и масаж облекчава дискомфорта на бебето по време на никнене на млечни зъби. [Висока температура дезинфекция] Dummy е направена от екологично чист материал, който е подходящ за твърдост и мекота.Той защитава венците на бебето и да се гарантира, че всеки отскок върха на зъба ще се случи. [Авторитетен контрол на качеството и сертифициране на] Детски стандарт, авторитетен контрол на качеството и сертифициране на продукти, които не съдържат формалдехид, ароматни амини и вредни вещества.За децата сме на първо място избираме качеството. [Служба спокойствие] Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща по всяко време, и ние ще ви служи от сърце.Как да се справим с чувствителен период на никнене на млечни зъби при детето, така както кусание и плач?Малко дъвка за чадъри, текстурный дизайн на горния ухото чадър, успокоява чувствителна период на детето.Период на никнене на млечни зъби също е важен период за растежа и развитието.Триизмерни частици са предназначени за стимулиране на докосване на развитие на бебето.Малко дъвка за чадъри, у дете с добро настроение в дъждовните дни.

R

Продукти в категория