.

.

ERSIHUA 2 бр. Силиконови Играчки За никнене на млечни зъби, Прорезыватели в Форма на Дистанционно Управление за Бебета, Играчки за Дистанционно никнене на млечни зъби, ?

ERSIHUA 2 бр. Силиконови Играчки За никнене на млечни зъби, Прорезыватели в Форма на Дистанционно Управление за Бебета, Играчки

BGN 6.33
Продукти

【Хранително-вкусовата силикон】 Нашата играчка за никнене на млечни зъби с дистанционно управление за телевизора е направен от 100% хранително силиконНе съдържа бисфенол А, не е дразнещ мирис, нетоксичен. майките могат спокойно да използвате този прорезыватель за своите деца. 【Симпатичен външен вид на дистанционното управление на телевизор】 Този прорезыватель за телевизор има няколко бутона и различни точки текстура.Това може да помогне на вашето дете облекчаване на зъбобол, допринесе за докосване на развитие на бебето.Дайте удоволствие на вашето дете. 【 Лесно почистване】 Детски силиконови играчки за вземане на зъбите лесни за почистване в съдомиялна машина или в топла мека сапунена вода.Може да се готви при висока температура 100 ° C, или стерилизират в микроволновом стерилизаторе, не позволява неговото послание. 【В комплекта】 Вие ще получите 2 прорезывателя в форма на дистанционно управление.Ярък цвят играчки за никнене на млечни зъби може да се подобри способността на детето да разпознава цветовете.Играчка-прорезыватель под формата на дистанционно управление на телевизор не само помага на бебетата за облекчаване на дискомфорта при прорезывании на зъбите, но и ги предпазва от кусания на този пулт за дистанционно управление на телевизор. 【 Защитете бебешка хигиена на устната кухина】Детски силиконови детски играчки за дъвчене може да предотврати бебета хапят или смученето на пръстите.Това помага за предпазване на детската хигиена на устната кухина.Подходящ за деца от 3-6 месеца и 6-12 месеца.Както е популярен в Деня на благодарността, Коледа и всички други дейности по връчването на подаръци за бебета.

R

Продукти в категория