.

.

детска бамбук Гъба elves, Мека Кърпа за миене на съдове, Малки Кърпи за Бебета и Новородени, Кърпа за лице за възрастни, Подаръци за детската душа (Rainbow_Girl)

детска бамбук Гъба elves, Мека Кърпа за миене на съдове, Малки Кърпи за Бебета и Новородени, Кърпа за лице за възрастни, Подаръци за детската

BGN 7.19
Продукти

100% Екологично чисто бамбуковое влакна ✅【Основна информация】- Размер на 10 * 10 см / дебелина 500 гориво / бамбук детска гъба с пухкава, хавлиени линия. ✅【Премия】-Кърпа за миене от ултра копринено-мека на бамбуково материал / Добре абсорбира влагата от пухкава, хавлиени панти / Става по-мека и пухкава, след потапяне във вода / Добра трайност прави бамбукови гъба здрав / Не дават свиване / не изчезват цвят / Идеалното решение за деца с чувствителна кожа или алергии. ✅【Подарък кутия от рециклирана хартия】 - идеален за детската душа и оформяне на подаръци / Бамбукови гъба Elves - необходим предмет, за младите родители, родители ще си помислят, че това е богато.Подарък мил поле, готова за подарък!. ✅【Многофункционално използване на】-Не само за къпане, но и за салфетки за никнене на млечни зъби, салфетки за почистване от неизбежните неприятности, кърпички за грим за майките, кърпички за лице и много други. ✅【Удобно с една кука】 Що се отнася до етикетите pravite, може да се използва като кука за лесно изсушаване и съхранение на гъба.

R

Продукти в категория