.

.

Homoyoyo 2 елемента Форми на Ръчно изработени Восъчни Украса D Практични Сапуни, Свещи Дизайн От Смола с Ръчно изработени Инструменти от Гипс Модели за леене под наляга?

Homoyoyo 2 елемента Форми на Ръчно изработени Восъчни Украса D Практични Сапуни, Свещи Дизайн От Смола с Ръчно изработени Инструменти

BGN 6.57
Продукти

Калъпи от смола : Гъвкав силикон висок клас ви позволява лесно да правите студен восък е практично и удобно 3 D полигональный силикон : е изработен от гъвкав силикон материал премиум-клас, така че е лесно да се скъса. Епоксидни форми на Свещ : Гладка повърхност и гъвкав силиконов материал позволяват лесно да бъдат премахнати, са подходящи за начинаещи.Свещник : Широко приложение : От нашите форми за свещи могат да се правят не само една свещ, но и лед, сапун, малки животни и проби от малки растения.Можете също така да добавите пигменти, mica, боя, пайети на смола за направата на декорации за дома.Мыловарение : Това ще бъде за приятелите си, които обичат да свещ със собствените си ръце, е практично и удобно.Калъпи от смола : Гъвкав силикон висок клас ви позволява лесно да правите студен восък е практично и удобно. 3 D полигональный силикон : е изработен от гъвкав силикон материал премиум-клас, така че е лесно да се скъса. Епоксидни форми на Свещ : Гладка повърхност и гъвкав силиконов материал позволяват лесно да бъдат премахнати, са подходящи за начинаещи.Свещник : Широко приложение : От нашите форми за свещи могат да се правят не само една свещ, но и лед, сапун, малки животни и проби от малки растения.Можете също така да добавите пигменти, mica, боя, пайети на смола за направата на декорации за дома.Мыловарение : Това ще бъде за приятелите си, които обичат да свещ със собствените си ръце, е практично и удобно.Списък с пакети 2 х Силиконови форми за свещи Особености - Материал : Силиконови форми за производство на свещи. -Подходящ за ръчно изработени сапуни, ароматни свещи и други изделия за ръчна работа, много мултифункционален творчески леене на сапун. - Тази многофункционална силиконова свещ "Направи си сам" е гъвкава, бързо се възстановява и има дълъг срок на служба. - Това е вашият помощник за вземане на свещи с ръце в ежедневието си, както и пластмасови форми за свещи може да даде на роднини и приятели. - Той е изработен от гъвкав и висококачествен силиконов материал, така че е лесно да се скъса при производството на висока ваза.38 X5 Производство на декор за свещи. - Повърхността е гладка и без чеп, практичен, безопасен и удобен, и множество 3 D свещ със собствените си ръце.

R

Продукти в категория