.

.

EXCEART 3шт Четири Кръгли Силиконови Форми Силиконови Подложки Глинени Форми на Бижута Форми От Смола Сапун Кръг Форма от Смола на Епоксидна Смола Силиконови Форми Еп?

EXCEART 3шт Четири Кръгли Силиконови Форми Силиконови Подложки Глинени Форми на Бижута Форми От Смола Сапун Кръг Форма от Смола на Епоксидна

BGN 35.94
Продукти

ЛЕЯРНИ ПОСТАВКИ ЗА ЧАШИ, измийте с вода и сапун, да се пази от тях, след почистванеЛесен демонтаж, за многократна употреба.ЭПОКСИДНОЕ ЛЕЕНЕ на КРЪГЛИ ПЛОЧИ - много лесно се разглобява, на повърхността на форми е много гладка, което означава, че смолата не е толкова просто да се залепи, и вие можете да я използвате много пъти.Силиконови форми за телефонни контакти-Съвместим с повечето апарати материали като смола, епоксидна смола, акрилна боя, сироп, желатин, сироп, восък, сапун, гипс, свещи. кръгла смола за телефона-можете да го използвате за направата на уникални подаръци за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността, ден на майката, ден на бащата, Ден на Св. Валентин, празник или нов дом.СИЛИКОНОВАТА епоксидна смола е идеалният коледен подарък за семейството, приятелите, производители на терени и любителите на diy от смола.ЛЕЯРНИ ПОСТАВКИ ЗА ЧАШИ, измийте с вода и сапун, да се пази от тях, след почистване.Лесен демонтаж, за многократна употреба.ЭПОКСИДНОЕ ЛЕЕНЕ на КРЪГЛИ ПЛОЧИ - много лесно се разглобява, на повърхността на форми е много гладка, което означава, че смолата не е толкова просто да се залепи, и вие можете да я използвате много пъти.Силиконови форми за телефонни контакти-Съвместим с повечето апарати материали като смола, епоксидна смола, акрилна боя, сироп, желатин, сироп, восък, сапун, гипс, свещи. кръгла смола за телефона-можете да го използвате за направата на уникални подаръци за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността, ден на майката, ден на бащата, Ден на Св. Валентин, празник или нов дом.СИЛИКОНОВАТА епоксидна смола е идеалният коледен подарък за семейството, приятелите, производители на терени и любителите на diy от смола.Осъществяване Списък 3 x Характеристики на формата - Ако обичате, занаяти собствените си ръце, тази силиконова форма може да бъде за вас кръгла силиконова смола. - Висока издръжливост, мекота, устойчивост и адаптивност, можете да го напълните с различни цветове, след демонтаж на ръка. - Можете да направите свои собствени творчески, уникални занаяти, изработени с помощта на тази епоксидна форма. - Идеален коледен подарък за семейството, приятелите, производители на смола и любителите на diy от смола с кръгла дръжка за телефон.

R

Продукти в категория