.

.

SUPVOX 6 бр. Ножица Защитен Кожен Калъф Обвивка Джобен Протектор Мъкна Поставяне Органайзер Ножици Протектор Фризьорски салон Чанта Ножици Кожена чанта за Носене-Кал?

SUPVOX 6 бр. Ножица Защитен Кожен Калъф Обвивка Джобен Протектор Мъкна Поставяне Органайзер Ножици Протектор Фризьорски салон Чанта

BGN 7.24
Продукти

ИЗКУСТВЕНА кожаЗАЩИТНИ КАПАЦИ за ножици - Тези сабя, за ножици изработени от кожа, с тънки шевове, фина работа и много.ЧАНТА за ИНСТРУМЕНТИ за шиене - това е чудесен подарък за семейството, приятелите, женски, на любителите на шевни и т. Защитен калъф за кожени ножица - Кожени калъфи са необходими за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия и т., а също така са добри подаръци за приятелите, които обичат шиене или занаяти собствените си ръце.КОЖЕНИ сабя, за ножици - Изработени с майсторство и от висококачествени материали, те лесно се повреждат.ОБИЧАЙ КОЖЕНИ сабя - Тези сабя, за ножици изработени от кожа с фини бода, превъзходно качество на изработка и безупречен външен вид.ЗАЩИТНИ КАПАЦИ за ножици - Тези сабя, за ножици изработени от кожа, с тънки шевове, фина работа и много.ЧАНТА за ИНСТРУМЕНТИ за шиене - това е чудесен подарък за семейството, приятелите, женски, на любителите на шевни и т. Защитен калъф за кожени ножица - Кожени калъфи са необходими за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия и т., а също така са добри подаръци за приятелите, които обичат шиене или занаяти собствените си ръце.КОЖЕНИ сабя, за ножици - Изработени с майсторство и от висококачествени материали, те лесно се повреждат.ОБИЧАЙ КОЖЕНИ сабя - Тези сабя, за ножици изработени от кожа с фини бода, превъзходно качество на изработка и безупречен външен вид.Пратката включва 6 x седалките за ножици Характеристики -Размер : около 7,20 X3,50 X0,50 см/2,83 X1,38 X0,20 инча Чанта за фризьорски салон. - Хубав подарък за любителите на шиене : дайте на сабя за бродиране на своите партньори, за шиене, за да изразят им любовта си към защитному чехлу за ножици. - Цвят : черен, светло кайсии, сив Защитен калъф за кожени ножици. - Материал : протектор върха на ножица от изкуствена кожа. - Леки, те са лесни за използване и са незаменим защитен калъф за ножица Scissor Protectors. - Той може да защити вашите ножици или козметични средства, когато те не се използват в портативни случай за шевни ножици. - Произведен от материал, устойчив, сигурен и конкретно на протектора за ножици. - Достатъчно ви дава възможност да изпратите един или няколко от приятелите или съседите, с към тях своята благост PU калъф за ножица Информация за стоки Кожен калъф за ножица Освен това, можете да изпращате на един или няколко от своите приятели или съседи, за да им покаже своята доброта.

R

Продукти в категория