.

.

Cabilock 4 бр. Кутия, Кутия за багаж, Гардероб, Шкаф, Чекмедже за съхранение на играчки, Многофункционална Закачалка, Кутия за съхранение на Дрехи, Контейнер за дребни Не?

Cabilock 4 бр. Кутия, Кутия за багаж, Гардероб, Шкаф, Чекмедже за съхранение на играчки, Многофункционална Закачалка, Кутия

BGN 35.51
Продукти

Военно делоСгъваеми кутии за съхранение : на Хартиен органайзер за съхранение с дръжка, лесно и удобно за носене и преместване на кутия за съхранение, което ви осигурява по-голямо удобство.Контейнери за играчки : Странична кутия за съхранение на такива копчета, които позволяват лесна за носене опаковка.Закачалка-органайзер за дрехи : Кутия за съхранение е много лек и приятен на вид, тя може да се поставят във всяко кътче на дома.Cajas Para Guardar Juguetes : Штабелируемый кутия за съхранение на изящна изработка и внимание към детайла правят тази кутия е силен и траен, за удължаване на срока на експлоатация.Кутия за съхранение в спалнята : Кубични кутии за съхранение на детските играчки, чаршафи, одеяла, дрехи лесно ще отговарят на вашите различни нужди.Списък на пакетите 4 x кутия за съхранение на Функции -от Страна на кутията за съхранение има дръжки, които ви позволяват лесно да се пренасят и да се премести в сгъваем държач за съхранение на кутии. -Кутия за съхранение с винтове за фиксиране и монтаж на кутии за съхранение, лесна за сглобяване и удобна за сгъване, когато не се използват кутия за съхранение на книги. -Проектирани с метални части, кутия за съхранение има добра здравина и носеща способност, че може да защити обект, намиращ се в него Сгъваема кутия за съхранение на дрехи. -Материал : Хартия държач за съхранение на сутиена -Многоцелеви, кутия за съхранение може да бъде за съхранение на дрехи, книги, играчки и други малки неща, много практичен хартиена кутия за съхранение. -Кутия за съхранение има покритие.Просто избършете с влажна кърпа, и петното ще бъде лесно изтрит от кутия за съхранение на играчки. - Цвят : Черен Чекмеджета за съхранение на дрехи - Размер : 31.96 X5 Контейнер за кърпи.Описание на продукта Закрит органайзер Кутия за съхранение лесно се деформират, което ви осигурява по-голямо удобство.Кутии за съхранение Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди. сгъваема кутия за съхранение на багаж Ако търсите професионален кутия за съхранение на разумна цена, тогава тук.сгъваема закачалка От висококачествени материали, практични и издръжливи.

R

Продукти в категория