.

.

Контейнер за обяд plplaaoo с 3 отделения, Кутия за бэнто от слама пшеница и полипропилен, топъл Минерален Обяд-бокс за Бэнто, Контейнер за хранене с лъжица и Пръчици за я?

Контейнер за обяд plplaaoo с 3 отделения, Кутия за бэнто от слама пшеница и полипропилен, топъл Минерален Обяд-бокс за Бэнто,

BGN 5.44
Продукти

【Материал за ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ】 : Термален обяд-бокс изработен от хранително-вкусовата слама пшеница и полипропиленови материали, които са безопасни, нетоксични, полезни за здравето и са трайниКонтейнер за хранителни продукти могат да влязат в контакт с храните, така че можете да го използвате с доверие. 【С ЛЪЖИЦА И ПРЪЧИЦИ за хранене】 : Съдове bento box, оборудвана с лъжица и пръчици за хранене, поставени заедно с храна.Не се страхувайте да се намери купа. 【3 ОТДЕЛЕНИЯ】 : Обяд-бокс Bento е предназначен за разделяне на месни и вегетариански ястия, които се получават вкусни и упорядоченными без примеси на аромати. 【Голям КАПАЦИТЕТ】 : резервоарът е електрически обяд-бокс достатъчно голям, за опаковане на достатъчно здравословна храна за възрастни.Междувременно, достатъчно за употреба в колата и офиса, той е по-лек и удобен за носене. 【За СЪХРАНЕНИЕ на ПРОДУКТИ,】 : Контейнер за обяд - голям контейнер за съхранение както на суха, така и влажна продукти като зърнени храни, плодове и зеленчуци.Той е подходящ също и за офис, училище, пътуване, пикник, туризъм и т. Обяд-бокс изработен от хранително-вкусовата слама пшеница и полипропилен, устойчив на високи температури, сигурно и гигиеничен.По-голям капацитет, можете да сложите повече брашно или закуски.Контейнер за хранене подходящи за дома, работа, пътуване и учене.Параметри : Тип на продукта : Кутия за Бентоматериал : Пшеница слама + PP + Силикон Дължина кутии за обяд : прибл. 19,6 см / 7,7 инча Ширина на кутията за бэнто : прибл. 13 см /5,1 инча Височина, кутии за бэнто : Приблизително 7,3 см /2,9 инча Дължина на пръчици : прибл. Дължина на лъжичка 16,5 см / 6,5 см : прибл. 16,5 см / 6,5 Широчина лъжици : приблизително 3,9 см /1,5 см Тегло : около 296 г / 10,4 грама съдържание на Пакета : 1 х кутия за бэнто 1 х лъжица 1 двойка х пръчици за хранене Забележка : Моля, позволявайте на някои грешки от ръчно измерване.

R

Продукти в категория