.

.

Zerodeko 3 Мивка Висящи Рафтове За Съхранение На Кухненски Стяга Без Перфорация Гъба, Държач За Чинии Сливное Суха Кърпа Органайзер (Зелен)

Zerodeko 3 Мивка Висящи Рафтове За Съхранение На Кухненски Стяга Без Перфорация Гъба, Държач За Чинии Сливное Суха Кърпа Органайзер

BGN 8.00
Продукти

Няколко зъбни колела, съответстващи на различни диаметрам водопроводни тръби, принадлежности затягаща детайли могат да бъдат използвани, когато водопроводните тръби са твърде тънкиДобър и практичен кухненски инструмент, който е необходим на всяка кухня.Той внимателно се поставя във вътрешността на мивки, излишната вода удобен изпада.Идеална там, където пространството около мивката е ограничено, всичко може да се разглобява за лесно почистване. от висококачествен материал, е добра поставка за съхранение на кухненски мивки.Няколко зъбни колела, съответстващи на различни диаметрам водопроводни тръби, принадлежности затягаща детайли могат да бъдат използвани, когато водопроводните тръби са твърде тънки.Добър и практичен кухненски инструмент, който е необходим на всяка кухня.Той внимателно се поставя във вътрешността на мивки, излишната вода удобен изпада.Идеална там, където пространството около мивката е ограничено, всичко може да се разглобява за лесно почистване. от висококачествен материал, е добра поставка за съхранение на кухненски мивки.Осъществяване на Списък 1 x Рафтове за съхранение на мивки Характеристики-от висококачествен материал, добър рафтове за съхранение на кухненски мивки. - : 16,8x10,2x6,8 см. -Добър и практичен кухненски инструмент, който е необходим на всяка кухня. - Няколко зъбни колела, съответстващи на различни диаметрам водопроводни тръби, принадлежности затягаща детайли могат да бъдат използвани, когато водопроводните тръби са твърде тънки. - Той внимателно се поставя във вътрешността на мивки, излишната вода удобен изпада. - Идеален за места, където пространството около мивката е ограничена, тя може да се анализира напълно за лесно почистване.Информация за стоки, Той внимателно се поставя във вътрешността на мивки, излишната вода удобен изпада.Идеален за тези случаи, когато пространството около мивката е ограничено, може да се разглобява изцяло за удобство на почистване.Този стилен дизайн осигурява организирано складиране на различни почистващи препарати.

R

Продукти в категория