.

.

MMFZPHEIR 613 Перука Дантела Отпред Дълбока Вълна на Перука Дантела Отпред Човешка Коса, Светли Перуки Дантела Отпред 13x4 HD Дантела Бразилски Девствени Косата 613 предния ?

MMFZPHEIR 613 Перука Дантела Отпред Дълбока Вълна на Перука Дантела Отпред Човешка Коса, Светли Перуки Дантела Отпред 13x4 HD Дантела Бразилски

BGN 51.29
Продукти

1 Перука на дантели с дълбока вълна от 13 X4 613 : Перука на дантели с дълбока вълна от 613 13 X4, 100% необработен бразилски естествени човешки косми, плътност 150%, 18-24 инча, перука с дълбока вълна от 613, е по-пълен и здрав-дебел край. ➤ Гъста и здрава коса : 613 завързана перука от 100% естествена човешка коса.Ципа в една посока.Без entanglements.Блондинка 613 цвят.Косата на детето наоколо, предварително выщипанные, естествена линия на растеж на косъма и без раздяла. ➤ Шапка за перука на средния размер : шапка за перука среден размер на 22,5 инча, шапка за коса от дишаща мрежа с регулируема каишка и 4 расческами.Размер на шапка за перука може да се регулира за по-добра кацане. ➤ Дантела цвят : светло кафяв цвят дантела, който добре се съчетава с кожата на главата.Еластичната шапка е по-подходяща за цялостни и здрави върха на главата си. ➤ Свобода на стила и цветовете на ежедневното използване : поддържа връзването на опашка, плитка, префасонира, къдрене (на апарат) и оцветяване.Модерен дизайн, идеален за Хелоуин, сватби, тематични партита и всякакъв друг повод. ➤ Как да се измери : Дължина на перука трябва да се простират до права и се измерва от края на главата до най-дълга коса отдолу.➤ Опаковане и последващо транспортиране на перуки могат да повлияят на формата на перуки.Така че парикам трябва да даде форма на първо място при получаването им.Това е нормално, че една малка част от перука, може да отвалиться по време на обработката и няма да се отрази на носенето на. 100% МАГАЗИН ЧОВЕШКА коса. Различни перуки и цвят може да предизвика хората имат различни чувства и да направи живота ви по-красив. **613 светли косми, предварително выщипанных по естествената линия на растеж на косата, с обесцвеченными поредици с детски косми наоколо, съдържат три гребени.Висококачествен перука от човешка коса.

R

Продукти в категория