.

.

FRCOLOR Огнеупорни Поролоновый Подложка За Химическата на Вълна Коса, Набор от Пръчки, Топлоизолационна Подложка, Фризьорски Инструменти за Стайлинг на Коса, Инструм?

FRCOLOR Огнеупорни Поролоновый Подложка За Химическата на Вълна Коса, Набор от Пръчки, Топлоизолационна Подложка, Фризьорски Инструменти

BGN 0.33
Продукти

Различно е проста структура, много лесен за използванеВълнена composite влакна осигурява отлична изолация ефект.Топлоизолационна подложка за химическата на вълна коса е изработена от висококачествен материал, който е безопасна за употреба.Идеален за химически вълна коса, фризьорство употреба. 20 броя в комплект, достатъчно за вашия фризьор за използване.Различно е проста структура, много лесен за използване.Вълнена composite влакна осигурява отлична изолация ефект.Топлоизолационна подложка за химическата на вълна коса е изработена от висококачествен материал, който е безопасна за употреба.Идеален за химически вълна коса, фризьорство употреба. 20 броя в комплект, достатъчно за вашия фризьор за използване.Описание Термостойкая поролоновая уплътнение за химическата на вълна коса, набор от пръчки, Топлоизолационна подложка, Инструмент за фризьорски салони, инструментът за оформяне на косата, за дома бръснарски и фризьорски салон, 20 бр. специални Функции - Размер : 11 X10 X0,03 см / 4,32 X3,93 X0,01 инча - Цвят : както е показано по - Материал : Вълна composite влакна, включително 20 х изолационни подложки.

R

Продукти в категория