.

.

STOBOK Набор от Стилусов за Релеф 25 бр. компл. Инструмент за Маркиране на Въглеродни Релеф за рисуване на Керамика Преводна Стилус за хартия с Различни Размери, Инстру?

STOBOK Набор от Стилусов за Релеф 25 бр. компл. Инструмент за Маркиране на Въглеродни Релеф за рисуване на Керамика Преводна Стилус за хартия

BGN 2.33
Продукти

Инструменти за нанасяне на обекти, предназначени за пренасяне, издирване, рисуване, гравиране по керамика, глина, скулптура, тиснению, художествени проекти, захар, украса на торти и нийл артКонструкция от метални топчета с двоен край го направи полезен и удобен за използване.Точен диаметър и заоблени върхове предпазват хартия от порязвания и разкъсвания и могат да бъдат използвани за щамповане, щанцоване, рязане на сватбени картички, проследяване, позлатяване, прехвърлянето.В комплекта са включени 25 x дръжки за маркиране Характеристики -Точен диаметър и заоблени върхове предпазват хартия от порязвания и разкъсвания и могат да бъдат използвани за щамповане, щанцоване, рязане на сватбени картички, проследяване, позлатяване, пренос и т. Инструмент за маркиране. - Двойна Конструкция от метални топчета направи използването на керамични дръжки за маркиране полезен и удобен. - Цвят : както е показано на фигура за маркиране. - Набор от инструменти за нанасяне на обекти, предназначени за пренасяне, издирване, рисуване, гравиране на керамика, глина, скулптура, релеф, художествени проекти, захар, украса на торти и нокти. - Размер : 18 x 16 x 2,5 см Инструменти за прилагане на неравности на глина. - Материал : метал и дърво.Информация за стоки, Те са отлични инструменти за щамповане на хартия, албуми, от албума, както и скални рисунки на повърхността за рисуване с помощта на трансферной книжа, както и за даване на части глиняным и керамични изделия и пластилину.Тези топката stylus писалка имат дървена или акриловую дръжка с шариковым край от неръждаема стомана.Всеки топката край на топка стилусов е изработена от неръждаема стомана, обработена за придаване на твърдост и поставена в гладка дръжка от твърда дървесина.

R

Продукти в категория