.

.

Ножици 8-инчов Stedi Тежкотоварни, многофункционални, нож от неръждаема стомана с малки назъбени и защитен калъф, удобна нескользящая дръжка, за работа и домакинство.

Ножици 8-инчов Stedi Тежкотоварни, многофункционални, нож от неръждаема стомана с малки назъбени и защитен калъф, удобна нескользящая дръжка,

BGN 11.15
Продукти

【Изящна изработка】 Нож за фино смлени и втвърдени, а повърхността се полираДизайн утолщенного нож демонстрира практичност.Той може да се режат много дебели материали и е най-добрият партньор при използването му. 【Супер Остър Нож】Ножици са с дължина 8 см, а на острието - около 2 сантиметра.Независимо дали е дебел картон, тънки алуминиеви листове или други материали, ножиците лесно могат да се справят с всичко това.Можете да го използвате у дома или на работното място, и той дълго време ще остане остър. 【Универсални ножици】 Тази двойка ножици може да се използва не само за рязане на тел, благодарение на специалната конструкция на захващане на дръжката, но и за отваряне на капачки от бутилки.Направете вашето използване на по-удобен. 【Негабаритная дръжка дизайн】Дръжката е проектирана в съответствие с эргономикой, и осигурява отличен комфорт.Голяма дръжка ви позволява удобно да работи, дори и в дебели ръкавици.Идеален за работа с лява и дясна ръка, отсечи идеална форма. 【Защита на сигурността на】 Ножици специално проектирани с защитен калъф.За да се гарантира сигурността на вас и вашето семейство, моля, затворете капака, когато тя не се използва.В стремежа си да предоставят на всеки клиент обслужване на високо ниво, Stedi има дългогодишен опит в бранша и е с франчайзингови споразумения с десетки фирми.Ние сме уверени в качеството и надеждността на нашите продукти.Нашите продукти са широко продавани в Съединените Щати, Япония, Европа и Китай.Stedi никога не престава да се подобри и винаги се фокусира върху висококачествени хардуер!.Многофункционални ножици за тежки условия на работа Stedi JD-12 е супер практични ножици.В сравнение с обикновените ножици, ние добавихме ножици повече функции.Той е изработен от сверхтвердой неръждаема стомана и може лесно да го нарежете всички продукти.В същото време голяма дръжка проектирани така, че да можете лесно да я управлява, дори и ако сложите дебели ръкавици.Осъществяване съдържание : . 1 х многофункционални ножици за тежки условия на работа.

R

Продукти в категория