.

.

Led работна лампа Lmaytech Ръчно Flshlight, 1500 Лумена, завъртане на 180 °, 3 Режима на осветление, Механичен лампа с индикатор за заряд на батерията и Магнитна основа, на работил?

Led работна лампа Lmaytech Ръчно Flshlight, 1500 Лумена, завъртане на 180 °, 3 Режима на осветление, Механичен лампа с индикатор

BGN 25.33
Продукти

【USB Акумулаторна】Акумулаторна фенерче е оборудван с вграден USB кабел за зареждане на устройства за въвеждане и извеждане на данни и идва с USB кабел за зарежданеМоже да се зарежда чрез порт за зареждане Type-C, както и чрез адаптери, мобилни устройства, лаптопи и други устройства с почивните дни, порт USB.Времето за зареждане е около 3-4 часа. и това може да работи в рамките на 3-9 часа.Може да се използва и като захранващ блок за вашия телефон. 【Водоустойчив и издръжлив】 Водоустойчив фенер Messicraft е степента на водоустойчивост IPX4.Той може да издържи падане на 1-2 метра или временно потапяне във вода, но не може да бъде потопена за дълго време.Ръчно фенерче все още ще работи в дъжд, сняг, екстремни метеорологични условия или аварийни ситуации. 【3 режима на осветление 】 Светодиодна акумулаторна работна лампа с 3 режима на осветление. КОЧАН (продължително натискане за 3 секунди, за да се намали яркостта на светлината) - изключено.LCD дисплей показва състоянието на батерията и е идеален за къмпинг, туризъм, ремонт на машини. 【Метална кука и силен магнит】 : Този работен лампа е снабден с кука, който е удобен за носене и използване на потребителите.Той също така има силен магнит, който лесно адсорбируется на повърхността на желязо, което е удобно за потребителите. 【1 година гаранция】 Ние се стремим да се гарантира отлично осветление.Ние предлагаме гаранционно обслужване за срок от 1 година на всеки наш продукт, моля извършват покупки с доверие!. 【USB Акумулаторна】Акумулаторна фенерче е оборудван с вграден USB кабел за зареждане на устройства за въвеждане и извеждане на данни и идва с USB кабел за зареждане.Може да се зарежда чрез порт за зареждане Type-C, както и чрез адаптери, мобилни устройства, лаптопи и други устройства с почивните дни, порт USB.Времето за зареждане е около 3-4 часа. и това може да работи в рамките на 3-9 часа.Може да се използва и като захранващ блок за вашия телефон. 【Водоустойчив и издръжлив】 Водоустойчив фенер Messicraft е степента на водоустойчивост IPX4.Той може да издържи падане на 1-2 метра или временно потапяне във вода, но не може да бъде потопена за дълго време.Ръчно фенерче все още ще работи в дъжд, сняг, екстремни метеорологични условия или аварийни ситуации.

R

Продукти в категория