.

.

FYGAIN Средство за почистване на микровълновата фурна Angry Мама, парна cleaner за микровълнова печка, Отпариватель Angry Mom Лесно Почиства мръсотия, за броени минути, Почиств?

FYGAIN Средство за почистване на микровълновата фурна Angry Мама, парна cleaner за микровълнова печка, Отпариватель Angry Mom Лесно

BGN 30.26
Продукти

【По-сигурно средство за почистване на микровълнови фурни】Това парно средство за почистване на микровълновата фурна е произведен от траен и екологично чист материал полипропилен, нетоксично, не отделя вредни вещества за човешкия организъм при висока температура на околната средаИзползвайте оцет и вода за миене, не е необходимо да се използват опасни химикали и стейн премахване. 【Дизайн за весел живот】 Хубаво, интелигентно средство за почистване на микровълновата фурна ще се превърне в чудесен подарък за всеки повод.Прави своя процес на прибиране на реколтата е много по-забавно.Изработена от термоустойчиви материали, Angry mama могат да се мият в съдомиялна машина за лесно почистване. 【Използвайте пара За почистване на】 добре Обмислен дизайн дупки на главата angry mama ' s head позволява на двойката да излезе от главата на майка ми, размягчая мръсотия и петна от фурни за по-лесно и цялостно почистване, освобождавайки ръцете си за извършване на друга домашна работа. 【По-малко време, по-добре се измива】 Angry мама намаляване на времето за прибиране на реколтата и в микровълнова фурна за по-малко от два пъти, с помощта на нашите инструменти за почистване на микровълнова фурна angry мама просто трябва да се добавят оцет и вода, след това се готви в микровълнова фурна за 5-7 минути, за да я почисти от остатъците. 【Лесен за инсталиране и използване】 Първо изтрийте косата и главата angry мама с тяло, след което добавете оцета и вода, за да запълни линиите на тялото, вие също може да добавите изцеден лимонов сок (или эссенцию) в течност, за да се придаде приятен мирис.Поставете го в микровълновата, тогава ще можете да приготвите чиста микровълнова печка.

R

Продукти в категория