.

.

Lilymicky 500 опаковане. Прозрачни Пластмасови Чаши по 3 грама, Малки Чаши за Еднократна употреба за Баня, Пластмасови Чаши за Изплакване на устата по 3 Грама за Дегустаци?

Lilymicky 500 опаковане. Прозрачни Пластмасови Чаши по 3 грама, Малки Чаши за Еднократна употреба за Баня, Пластмасови Чаши за Изплакване

BGN 10.76
Продукти

【Ценна опаковка от 500 чаши】 Отлична цена за 500 еднократни пластмасови чашиТези прозрачни пластмасови чаши с обем от 3 грама, изработена от дебел и устойчив на напукване пластмаса полипропилен, твърда и издръжливи в сравнение с конвенционалните пластмасови чаши, за насипни товари на опаковката е достатъчно за всякакъв вид ежедневна употреба. 【Задължителни чаша за баня】 Тези пластмасови чаши са здрави стени и хоризонтални текстурирани стени чаши осигуряват нескользящий улавяне, идеален избор за чаши за баня на цялото семейство.Докато пластмасови чаши притежават твърдост и здравина, които не трябва хартиени чашки. 【Многофункционалност】 Малки пластмасови чаши с капацитет от 3 унции може да се използва като чаши за изплакване на устата, чаши за баня, чаши за дегустация, чаши за парти, картонени чаши за пиене, чаши за желе, чаши за зъби и чаши за изплакване.Чаша компактен размер ви позволяват лесно да ги вземат в ръцете си дори за най-малките.В същото време класически външен вид е идеална за използване в дома, по време на срещи или в бизнеса. 【Безпроблемно използване на】 Тези за еднократна употреба прозрачни пластмасови чаши, изработени от висококачествени и безопасни материали.Абсолютно не съдържа BPA и не е токсичен, всеки може да го използвате без притеснение.Чаша за баня обем 3 мл са подходящи за рециклиране, което позволява намаляване на замърсяването на околната среда и ги прави екологично чисти.И се изхвърлят веднага след употреба, без никакви документи за почистване, която може да ви спести много време. 【Гарантирано удовлетворение】 Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да намерим за вас задоволително решение в рамките на 12 часа ".

R

Продукти в категория