.

.

JASINCESS Малки Торби за боклук на съвсем малък обем 3-4 Литра - по-Дебели многофункционална Торби за Боклук За домашния офис и кухня (прозрачен -60)

JASINCESS Малки Торби за боклук на съвсем малък обем 3-4 Литра - по-Дебели многофункционална Торби за Боклук За домашния офис

BGN 3.00
Продукти

✅ Висококачествени материали : Торба за боклук на съвсем малък обем 3-4 литра изработени от найлонов плик, материал, образува высокотемпературную выдувную филм, притежава висока износоустойчивост, я не е лесно да се прекъснеДизайн с точки разлика и завязками, по-удобен за използване. ✅ Опаковка на продукта : торби за боклук с обем 3-4 литра, 17,7 инча * 19,6 инча; без мирис, без вреда за организма и са безопасни за използване.Тя може да се използва за съхранение на обемисти дрехи, одеала, играчки и други предмети от бита. ✅ Портативен дизайн с завязками : Двуслойни сгъсти преносим торба за боклук лесно и бързо повдига ръцете си, защитавайки меки ръце и кожата от увреждане.Устойчив като към пункция, така и до почивката. ✅Екологично чисти и безопасни : Произведени от екологично чист найлонов плик, материал, нямат мирис, не е токсичен, прозрачни торби за боклук, ни помагат да се определи съдържанието на боклука, за да можем по-добре сортиране и рециклиране на отпадъци. ✅ Широк спектър от приложения : Гигиеничный, удобен и универсален.Подходящ за кухня, всекидневна, трапезария, удобства, пикник и на други места. ✅ Висококачествени материали : Торба за боклук на съвсем малък обем 3-4 литра изработени от найлонов плик, материал, образува высокотемпературную выдувную филм, притежава висока износоустойчивост, я не е лесно да се прекъсне.Дизайн с точки разлика и завязками, по-удобен за използване. ✅ Опаковка на продукта : торби за боклук с обем 3-4 литра, 17,7 инча * 19,6 инча; без мирис, без вреда за организма и са безопасни за използване.Тя може да се използва за съхранение на обемисти дрехи, одеала, играчки и други предмети от бита. ✅ Портативен дизайн с завязками : Двуслойни сгъсти преносим торба за боклук лесно и бързо повдига ръцете си, защитавайки меки ръце и кожата от увреждане.Устойчив като към пункция, така и до почивката. ✅Екологично чисти и безопасни : Произведени от екологично чист найлонов плик, материал, нямат мирис, не е токсичен, прозрачни торби за боклук, ни помагат да се определи съдържанието на боклука, за да можем по-добре сортиране и рециклиране на отпадъци. ✅ Широк спектър от приложения : Гигиеничный, удобен и универсален.

R

Продукти в категория