.

.

6 бр. цветни опашка за удължаване на косата с гумени ленти за момичета, преливащи плетени изкуствена коса, панделки за коса, перуки, опашки, детски аксесоари за коса ?

6 бр. цветни опашка за удължаване на косата с гумени ленти за момичета, преливащи плетени изкуствена коса, панделки за коса, перуки, опашки,

BGN 3.00
Продукти

【Красиви аксесоари за коса】 Опашка за момичета отгоре са украсени с красиви лъкове, много красив и модерен дизайн, вие ще можете да украсите своя момиченце на парчета косата и да получите атрактивна прическаПредлага се в различни стилове и ярките цветове, можете да изберете подходящ цвят към облеклото на вашите деца и цвят на косата. 【Висококачествени материали】 Многоцветни опашка за коса разширения за момичета, изработени от висококачествени синтетични влакна и меките гумени ленти, нямат мирис, не е токсичен, достатъчно здрава, за еднократна употреба и дълъг период на употреба. ярки цветове, не выцветающие, тези аксесоари за стайлинг на коса ще направят детски косата по-блестяща и чаровни, привлекателни и харесван в тълпата. 【Лесна употреба】 Всяка оплетка косата разработен с еластична лента за коса, лесно се закрепва на косата си, не се нуждаят от никакви допълнителни аксесоари за коса, не дърпа косата от скалпа, не е лесно да се закрепва и пада, надминава скоба на първия тип.Дължина наращенных коса highlight е около 45 см / 18 см, това е достатъчно, за да можете да отрежа косата по своята дължина, подходящ за гъсти, тънки, дълги, къси, къдрава или права коса, лек, което го прави идеален за ежедневното и продължително носене. 【Подходящи за много случаи】 Перука rainbow braids е идеален за рожден ден, Ден за защита на децата, партита, сватби, празнични дни, семейни тържества, музикални фестивали, концерти, рейвов, увеселителни паркове, карнавали, Хелоуин, Коледа, концерти, дневни переодеваний, събития на открито или на закрито.Лесно е да направите своя собствена модерна прическа, ярки и страхотни цветове ще стане забавно допълнение към ежедневното заедно. тези цветни опашка за коса ще донесат стил и вълнение във всяка прическа или дрехи. 【Идеален подарък за момичета】 Опаковка съдържа 6 бр. цветни косичек за удължаване на косата с ластик за коса за момичета, можете да променяте цвета, който ви харесва, за всеки ден.Лесен за използване и се пренася в косметичку или чанта.Лесно обличат децата си или себе си.Добър подарък за малките момичета, малки момичета, юноши, деца и т. Материали : висококачествено синтетично влакно / лъкове за коса / на дъвка.Цветове : 6 цвята. Количество : 6 броя.Идеално за : малки момичета, деца малки деца, деца в предучилищна възраст, ученици, тийнейджъри, момичета.Подходящ за : катерене, прави, дебели, тънки, дълги, кратки, за всички типове коса.Приложение : рожден ден, парти, cosplay, Хелоуин, Коледа, сватба, всекидневният живот, обличане на принцеси, тържества и др. 6 x Разноцветни плетени наращенных коса с гумени ленти.

R

Продукти в категория