.

.

Фиба за Коса във формата на морски звезди, Блестящи Фиби за Коса във формата на Морски Звезди, Блестящи Фиби-Крокодили, за Жени и Момичета, Лилаво Аксесоари За Коса, ?

Фиба за Коса във формата на морски звезди, Блестящи Фиби за Коса във формата на Морски Звезди, Блестящи Фиби-Крокодили, за Жени и

BGN 0.33
Продукти

Опаковка : Вие ще получите 4 парчета светло лилаво заколок за коса във формата на морски звезди, които лесно се съчетават с вашите дрехи друг стилВисоко качество : фиба за коса във формата на морски звезди, изработени от плат и са украсени с пайети, метални скоби от кожа на алигатор надеждно закотвени фини косми, създавайки чувство на комфорт при носенето.Правилният размер : Размерът на всяка фиби за коса с пайети е около 9 х 9 см /3,54 х 3,54 инча, един размер е подходящ за повечето хора.Широко приложение : Красиви фиби за коса са подходящи за различни случаи, като празник, ден за защита на децата, рожден ден, детско шоу, сватба парти, сценичното представяне, годеж, сбогом, cosplay, новородените или да ги носите в ежедневието.Идеален подарък: Добър подарък за вашата дъщеря, сестри, малки момиченца или за вашите приятели и семейство.Сладки шапки, привличащи вниманието и еволюира в тълпата.Характеристики : 1,4 бр. щипки за коса във формата на морска звезда с дизайнерски интериор, носенето, която прави косата по-елегантни и очарователни в продължение на целия ден. Блестяща шнола за коса във формата на морска звезда с пайети, не само подходящ за партита, но и може да се използва в ежедневието.No независимо от това, къси имате коса или дълга, тънка или гъста, къдрава или права, тези щипки ще прилепва плътно към главата си.Спецификации : Размер : 9x9 cm/3,54x3,54 инча Материал : плат Елемент : морска звезда Цвят : светло лилаво Помещение включва : 2 фиби за коса във формата на морска звезда за момичета Забележка : . Цвят може леко да се различават от различна яркост на екрана и осветление . Размер може леко да се различават от ръчно измерване.

R

Продукти в категория