.

.

UXZDX Електрически машинки за рязане на възрастни, деца, домакински електрическа машина за бръснене, машина за подстригване на коса, тиха електрическа машина за ряза?

UXZDX Електрически машинки за рязане на възрастни, деца, домакински електрическа машина за бръснене, машина за подстригване на коса, тиха

BGN 2.00
Продукти

Материал : металКапацитет на батерията : 600 mah. Професионална машина за косене на косата : лесен за използване, дълъг живот + регулируем бръснач.Висока производителност батерия : сменяема акумулаторна батерия с висока производителност на батерията.Прецизно стоманен нож с акумулаторна батерия с висока мощност : за да се гарантира непрекъсната и прецизно рязане.Характеристики : 1. Професионална машина за косене на косата : лесен за използване, здрава + регулируем бръснач. Висока производителност на батерията : свалящ се високопроизводителния акумулаторна батерия. Прецизно стоманен нож с висока режещата способност за осигуряване на непрекъснато и точно рязане.Описание : За бръснене без остатък висококачествени материали от неръждаема стомана, самостоятелно изследване, без ножевой на главата, така че нетната диамантена мрежа бързо се улавя и се фиксира.Технически спецификации : Цвят : черен Мощност : 5 вТМатериал : метал, Капацитет на батерията : 600 Мачупаковка в пакет : 1 * Машина за рязане волосудобное управление-можете да използвате пишеща машина, за подстригване, за подстригване на косата у дома.

R

Продукти в категория