.

.

Чанта за памперси BEVCEKNS за малки момчета, Детски чанти за момичета, Водоустойчива Чанта за Пелени с Голям Капацитет, Раница с каишки за колички за мъже, Жени, бащи, ма?

Чанта за памперси BEVCEKNS за малки момчета, Детски чанти за момичета, Водоустойчива Чанта за Пелени с Голям Капацитет, Раница

BGN 2.26
Продукти

? Практична раница за памперси : Нашата чанта за памперси проектирана за удобство, благодарение на много широка дупка в този раница за памперси лесно да се намерят стоки от първа необходимост в краен случайНеговата компактна структура, но при този огромен капацитет.Което го прави идеален като задължителен предмет за родители с деца!. ? Голям капацитет и множество джобове, Благодарение на по-дебелото алуминиево фолио 3 на предните джобове на раницата могат да останат в бутилката топла 3-5 часа, така че не е нужно да се притеснявате за това, че детето ви ще пият студено мляко.В него има водоустойчив джоб с цип джоб за влажни неща или кърпи. Различни джобове с различни функции ви позволяват лесно да се пренасят по-големи неща, като бебешки бутилки с мляко, дрехи, памперси, както и на часът на мама захранване, ключове и портфейл. ? Лесно за носене на количка и универсална функция : Благодарение на ремням за детска количка нашият раница за памперси лесно се закача на количката.Ергономична тампон върху облегалката и дишащи презрамки, може да облекчи ноющие усещания.Два пръта и осигурява надеждна защита.И тази чанта за памперси за майки и татковци може да бъде раница, идеален за много случаи, като например пазаруване, пътуване и т. ? Водонепроницаемое и трайно качество Благодарение на използването на водоустойчив и здрав плат Оксфорд 900 D нашата сгъваема детска раница-чанта за памперси има по-добра здравина и устойчивост на износване, а заразена повърхност на нашите непромокаема раница-чанта за памперси може лесно да се избърше. Гладка светкавица, подсилени шевове и аккуратная не изнашиваемая ред гарантират, че нашата е най-добрата чанта за памперси за майки ще продължи дълги години. ? Една чудесна идея за подарък и гаранция за удовлетворение : Нашата чанта за памперси BEVCEKNS с устройство за свободни отличен избор за подарък за момче, момичета, майките и семействата на новородени. ☎️ Ние сме сигурни, че нашата детска чанта голям капацитет ще оправдае вашите очаквания.Ако имате някакви въпроси относно нашите чанти за бебешки пелени, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предложим задоволително решение. 5 домашни офиси (включително основния джоб).

R

Продукти в категория