.

.

TOYANDONA Чанта за Памперси за Мъже, Чанта за бебешки Пелени, Раница, Чанта за Памперси, Чанта за Пелени, в Чантата, Малка Чанта за Памперси, Чанта за Преобличане на Мама, ?

TOYANDONA Чанта за Памперси за Мъже, Чанта за бебешки Пелени, Раница, Чанта за Памперси, Чанта за Пелени, в Чантата, Малка Чанта

BGN 8.34
Продукти

Размер на малка чанта от плат Оксфорд : 25x11,5x22 см; Размер на подложка за смяна на пелени : 47x26 см; Размер на притежателя на шишета за хранене : около 19x6 см, чанта за памперси - Материал : детска чанта от плат Оксфорд и облицовка от PVC. - Цвят : Розова чанта за преобличане на мама. - Чанта-тоут big mummy bag - това не е просто чанта, но и мъжки чанти за памперси през рамо или чанта-месинджър с регулируем пагон, които са в комплекта. - Основна чанта за майките с голям капацитет за родителите, които искат да вземат детето си в парка или някъде другаде с молокоотсосом. Всички чанта може да побере всички тези необходимите приспособления, чанта-раница за памперси.Описание на продукта Bag-чанта за памперси Продукт представлява набор от многофункционални чанти за памперси голям капацитет на модел автомобил 4 в 1, който включва в себе си голяма чанта, малка чанта, държач за бутилка за хранене и уплътнение за свободни. чанта-раница за свободни основно те са изработени от здрав плат Оксфорд и подкладочных материали от PVC и могат да поберат всички необходими приспособления на детето по време на разходка или пътуване. малка чанта за памперси, така че това е наистина забележително гъвкав набор от чанти за майки на избор.детска чанта Голяма чанта за мама - това не е просто чанта, но и наплечная чанта или чанта-месинджър с които са в комплект с регулируем пагон.

R

Продукти в категория