.

.

Fastfinder Комплект от 3 теми, Чанта-раница за Памперси за майки и татковци с Пеленальным Подложка и джоб за Салфетки (Черен)

Fastfinder Комплект от 3 теми, Чанта-раница за Памперси за майки и татковци с Пеленальным Подложка и джоб за Салфетки (Черен)

BGN 16.00
Продукти

ЕТИКЕТИ ЗА ЧАНТИ FASTFINDER : намерете нещо, което ви трябва, когато това е необходимо за вашето дете!Система джобове с ясна маркировка и раздели осигурява удобна организация на ключови обекти – никога не губете от поглед бутилки, пелени, кърпички или топчета!Детски подаръчен комплект : Идеален подарък за бъдещи майки под формата на детската душа. Този раница за памперси е снабден с 3 вградени изолирани джобове за бутилки, преносим кърпа за свободни, меки регулируеми презрамки отзад, джоб за телефон и много други!. Само на 15 ДЖОБОВЕ : Голям чанта предлага място за всичко, което е необходимо на родителите и на детето, но при това достатъчно лек и компактен, за да може да бъде лесно за носене.В удобните джобове има място за термос, мезета, салфетки, пеленального масички, няколко бебешки бутилки, ключове, дезинфектант за ръце и много други.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ : Разработена от родители за родители (включително работещи майки и бащи), четири пластмасови крачета осигуряват стабилност на чанта и помагат за предотвратяване на попадането на мръсотия, всеки си опускании.Размери 19 "H x 18" W. Произведена от висококачествен, лесен за поддръжка и с траен полиестер.Вытирайте остатъци с лекота.СИГУРНО ЗАГЛАВИЕ : Fisher Price - американска компания, която родители, баби и дядовци доверие вече повече от 80 години.Представяме чанта за памперси Fisher Price Kaden супер охладител backpack и пътна чанта за бебешки пелени.В тази удобна детска чанта има всичко това.Изберете от много цветове, включително черно, тъмно синьо, аквамариновый/ сиво, сиво / черно, черно, синьо-сиво или сребристо-сив.Характеристиките включват : 1. Лесно вытирайте боклук вътре в чантата и с подвижна подплата за промяна на тампон 2. Удобен джоб за мобилен телефон и / или 3 закуски. Голямо изолирана предното отделение, настаняване до 3 бутилки (мляко, вода, сок).Запазва свежестта на храни, млечни смеси и напитки. "Удобен" джоб за салфетки за една ръка с футляром за салфетки в пакет 5. Регулируеми презрамки с мека подплата за равномерно разпределение на теглото на 6. Мека облегалка за комфорт 7. Основното отделение за всичко, което е нужно на родителите и децата.Пазете играчки, книжки с приказки, престилки, ленти за никнене на млечни зъби, промяна на дрехи, лаптоп, лекарства и много други! 8.

R

Продукти в категория